Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 25.05.2009, 09:57   #11
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pierwsze Spojrzenie

Cytat:
Napisał annamaria93 Zobacz post
ale jeśli zakupię sobie sims 3, to najpierw wejdę w jakąś rodzinkę gotową
Też tak mówiłam, ale po włączeniu gry, od razu przeszłam do tworzenia własnego sima. Głównie z tego względu, że ciekawa byłam jak wyglądają te wszystkie cechy i co oferuje nowy edytor postaci.

Tak w ogóle, stworzyłam sobie singielkę, która podjęła pracę w teatrze w celu rozwijania kariery muzyka rockowego. Przeprowadzałam ją chyba ze trzy razy, bo każdy kolejny dom był niewypałem - jeden miał zbyt wiele pokoi do umeblowania (a jak wiemy asortyment mebli i wszelkich ozdób jest raczej dość ubogi...), w drugim kiepsko się grało, a w trzecim zbyt dużo czasu pochłonęło mi meblowanie... i na dodatek, efekt końcowy był niezadowalający. W TS3, pomimo opcji "zmień styl", ciężko jest stworzyć coś konkretnego i takiego, co by do siebie w miarę pasowało. Zrobiłam kuchnię w beżu i delikatnej zieleni, a wchodząc do trybu życia, kuchenka i lodówka (obie najdroższe) zaczęły mi się odbijać w kolorach tęczy! Nie powiem, żeby wyglądało to estetycznie... A wracając do mojej simki - odkąd dorobiła się dzieciaka z sąsiadem, muszę inwestować w opiekunkę, której niestety nie można umówić na konkretne godziny. O tak, to na pewno kolejny minus gry... Poza tym, niemowlę ma praktycznie przez większość czasu zły nastrój, kiedy moja simka jest poza domem, dając występy w parku. Dopiero kiedy pasek zrobi się jaskrawoczerwony, opiekun/ka interweniuje Nie wiem jak wy, ale chciałabym, aby to była wersja testowa, bo ze strony twórców liczyłam naprawdę na coś więcej (może nie na cuda, bo już po screenach było widać, że dużo rzeczy będzie się powtarzać z TS2, ale przynajmniej na nieco lepszą grafikę).
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania