![]() |
#21 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przede wszystkim nie podobają mi się te zbliżone ujęcia
![]() A ogólnie jakoś mi się nie spodobał (wywnioskowałam to z tych zdjęć, które jakoś zobrazowały mi "porządnie" dane pomieszczenie) 6,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ogólnie bryła jak i ogród są bardzo ładnie zrobione i zaprojektowane , dużo zieleni wygląda to realistycznie.
Bardzo dobrze dobrane kolory wnętrz , panuje miła atmosfera i jest porządek. Podoba mi się aneks kuchenny z jadalnią.W salonie jedna rzecz mi podpadła palmę w donicy umieściłeś w szafce ( chyba że tak ma być). Ogólnie powiem że się rozwijasz i robisz coraz lepsze domki i dobierasz lepiej dodatki. Za bliskie zbliżenia zrobiłeś trochę popsuło to efekt. ocena -8,5/10 ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za szczere komentarze
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bryła jak i ogród nie podobają mi się. W przedsionku te poduchy tak niebardzo. Kuchnia jest ok. Sypialnia mi się nie podoba, łazienka też nie. Salon jest dobry.
Ogólnie dom jest przyjemny dla oka, ale jakoś nie bardzo mi sie podoba. |
![]() |
#25 |
Reputacja: 17
|
![]()
Jinie! po pierwejsze (jak niektórzy mawiają):
- te zbliżone zdjęcia nic nie ujawniają (poduszki, poduszki, poduszki) - ganek bardzo ciemny bałbym się po nocy wracać - tych drzew normalnie Puszcza Kampinowska - Poduszek normalnie tyle, że można by nimi caly pokój obłozyć - troszku rażące kolory - większośc zdjęć których mi się wczytała ma zamazane tekstury Taki nijaki coś na styl Wymodzono-przekolorowano-leśny. Ocena: 5,9/10 pkt.
#26 |
Guest
|
![]()
jakbyś mógł to rób zdjęcia w dalszej odległości, dobra? To jest b.b. wkurzające ;/
Nawet domu spokojnie nie mogłam obejrzeć, za bardzo szczegółowo... Pamiętaj na przyszłość ![]() Ale ogród ładny :> |
![]() |
#27 |
|
![]()
Podoba mi się. 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Dziękuję ponownie za komentarze
Dla tych, którzy chcieli palemki one są ze http://www.stylistsims.net/ w pierwszym secie, ale niestety płatne ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo ładne
![]() Podoba mi się ten dom. Przemyślane rozwiązania. Bez wahania daję 10/10 Oby tak dalej ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
No, no niezły! Nie będę wiele opisywała, bo po prostu mi się nie chce, ale ocenka chyba o wszystkim mówi bez dwóch zdań 10/10.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|