![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Właśnie nie wiem jak, ale ten sim (Leighton Sekemoto) po prostu nie mógł umrzeć
![]() ![]() Poza tym, w duchach cos zmienili... Zamiast straszyć i niszczyć sprzęty jak w dwójce, to przesiaduje całymi dniami siedzi przed telewizorem i sączy soczek z barku ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja simka też ma już 112 dni i nadal żyje i ma się dobrze. Również bym chciała, aby już umarła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Ja już wcześniej gdzieś pisałem, że długość życia simów ustawiona np. na 90 dni czy epickie 960 dni to jest tak jakby wartość minimalna. Simy mogą żyć jednak dłużej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
1. Gdy sim leży w łóżku, to widać że między kołdrą a simem jest jakaś dziwna tekstura ;[ Strasznie mnie to denerwuje.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Liviaczek - dokładnie, już w TS2 wyglądało to o niebo lepiej w porównaniu do Trójki, teraz mamy mało atrakcyjny widok rozciągniętej tekstury :/
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ale theground, próbowałem się go pozbyć jeszcze na dwa sposoby! Jest jakieś logiczne wytłumaczenie na:
+ Gdy prawie wszystkie paski (prócz zabawy i pęcherza) są na czerwono, sim nie umiera + Zamknięty w pożarze, ogień się go nie ima tylko otacza. I nie wiem, czy wy tak macie, ale często lustro mi się... ZAWIESZA! ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
W końcu moja simka umarła mając 117 dni na drugi dzień po spełnieniu jej pragnienia życiowego.
Ostatnio edytowane przez Searle : 11.06.2009 - 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Jak patrzy się na jadący samochód w Supertempie, to to wygląda jakby się cofał
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Może dzieje się tak dlatego, że trzeba kupić tort i zdmuchnąć świeczki? Wiem, że ze starucha nie ma już jak przejść do następnej grupy wiekowej, ale może to pomoże? Miałam tak samo z Kornelią Ćwir. Już dawno powinna stać się emerytką (było już 10 dni po terminie) i nic się nie działo, dopóki nie kupiłam tortu i nie kazałam zdmuchiwać jej tych nieszczęsnych świeczek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|