|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przetopić na sztabkę i... chyba nic więcej.
U mnie duchy często przebywają też na parceli szpitalnej i w okolicy ratusza. Podobnie jak w TS2, kolor ducha zależy od jego śmierci - i tak: niebieskie z fakturą wody będą topielcami, żółte z błyskawicami - ofiarami porażenia prądem, a płonące w kolorze czerwonym - simami, które zginęły w pożarze. Są podobno jeszcze zielone, ale nie wiem w jaki sposób zginęły (może śmierć głodowa?). Białe oczywiście, są skutkiem śmierci ze starości. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
agnieszka, ja tak miałem
![]() W Riverview nad rzeką jest taki domek, i miałem tam cmentarzyk i kamyczki... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Moja Simka znalazła ten kwiat śmierci przy murze. Ale miała jeszcze za niski poziom ogrodnictwa. Za nim go poprawiła, kwiat znikł z jej wyposażenia. Roślina na cmentarzu jest martwa. Czy ta roślina rośnie również gdzie indziej? Jeśli nie to czy mogę gdzieś znaleźć kwiat śmierci do posadzenia? Np. w katakumbach? Czy jest możliwość dostania kwiatu śmierci po śmierci mojego Sima, nawet jeśli ten Sims nie miał kwiatu w wyposażeniu? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez magTom : 23.08.2009 - 14:34 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|