![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tu też nie ma ankiety. I w ogóle to po co nowy temat jeden wystarczy. Nikomu do życia ankieta potrzebna nie jest >.<
Ostatnio edytowane przez kubuss : 18.06.2009 - 17:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Cztery pory roku, coś takiego jak Czas wolny. No i podróże/ wakacje.
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Fajnie bybyło jesli wyszło by cos naprawde zupełnie innego albo cos zblizonego do wczesniejszych dodatków ale bardziej rozbudowane np.zwierzaki - sims FARMA heheh ,duzo zwierząt,mozna jezdzic konno ,hodowac inne zwierzaki,albo sims GWIAZDA-jestes gwiazdą filmu albo estrady itp.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sims 3 Farma, tja... już widzę jak wygladałoby "wsiadanie" na konia xD
mimo tego bardzo ucieszyłoby mnie wyjśdie takiego dodatku. I koniecznie pory roku ale to raczej pewnik. Mogłyby tez wyjść dodatkowe cechy z kolejnymi dodatkami tak jak dochodziły ciuchy i meble. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() Cytat:
![]() No bo nie oszukujmy się... Na farmach nie trzyma się zwierząt hodowlanych dla towarzystwa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
cztery pory roku
zwierzaki Gwiazda na studiach Balanga
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mamełe, haha dobre
![]() Zrób pasztecik ^^ |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
zdecydowanie CZTERY PORY ROKU, nieznosna jest ciagle jednakowa pogoda;/ fajne by byly tez WAKACJE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał dodatki takie jak:
- cpr - wb - zwierz. ale chciałbym żeby EA wydało coś(jakiś program) w którym moglibyśmy budować parcele typu sklep restauracja czy też np. baza wojskowa i nie chodzi mi o taki programik jak w trybie budowania bo po co skoro nasz sim i tak tam nie wchodzi tylko chodzi mi o taki tryb jak w spore buduje się budynek ale się rozpisałem ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Kiedy po raz pierwszy włączyłam The Sims 3 i zagrałam byłam nieźle rozczarowana. Gdzieś pisali, że będą od razu zwierzaki, własny biznes i cztery pory roku i już sobie taką nadzieję robiłam
![]() CZTERY PORY ROKU- ciągle słońce, słońce, słońce i jakaś pora roku (raczej nie zima). To się robi nudne. ZWIERZAKI- żeby mieć pupilka u boku ;-) Chodzić na spacerki, bawić się, pieścić ![]() WŁASNY BIZNES- uwielbiam otwierać przedsiębiorstwa. Po prostu to takie fajne ;-> PODRÓŻE- warto odpocząć od ciężkiej pracy i wyjechać na wyspy, w góry, do Chin ![]() Dodatek, który mógłby powstać: 12 MIESIĘCY- cudowny raj. Wakacje, dzień czegoś tam, ale z tego co wiem, nie wszystkie kraje mają jakieś święta w tym samym dniu, więc mogłoby być zamieszanie. I z tym to się rozmarzyłam (: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|