![]() |
#1371 |
Guest
|
![]()
Szukałam odpowiedzi na to, ale jakoś nie mogę znaleźć :/.
Moja simka chce się przeprowadzić do chłopaka (hacjenda ogromna, sama bym chciała tam mieszkać). Nie chcę robić tego połączenia przed edycję miasta, bo wtedy się usuwają pragnienia itd. Pojawia się tylko opcja, żeby on się wprowadził do niej (malutka szopa z przyklejonym wc i miniaturową kuchenką - ...). Jak zrobić, żeby ona się wprowadziła do niego? |
![]() |
|
![]() |
#1372 |
Guest
|
![]()
Właśnie, simy często mają pragnienie wprowadzić się do kogoś. Czy żeby to zrobić, trzeba przenieść się do rodziny u której mamy zamieszkać? Nie ma innych sposobów?
|
![]() |
![]() |
#1373 | |||
Reputacja: 10
|
![]()
Płonące owoce są niezbędne do zrobienia tortu anielskiego.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie pomyliłaś wyposażenia rodziny z wyposażeniem sima? To pierwsze znajduje się w trybie kupowania.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 24.06.2009 - 09:27 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
|
![]()
Niestety nie ma.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Guest
|
![]()
Z tego wniosek, że musisz zagrać nim, żeby ona się wprowadziła do niego a on do niej.
Ja mam pytanie odnośnie nasion w katakumbach. Czy trzeba mieć jakoś ogrodnictwo rozwinięte i jak długo trzeba tam przebywać. Moja simka weszła, po jakimś czasie pojawiła się wiadomość, że z krypty wyszedł niedźwiedź-zombie i to pozostawi ślad w jej psychice i ogólnie wyglądała jak po spaleniu... |
![]() |
![]() |
#1376 | |
|
![]() Cytat:
Szukając nasionka wysyłałam całą moją 7-osobową rodzinę do katakumb. Po paru dniach udało mi się znaleźć nasionko.
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Guest
|
![]()
Co do wprowadzania sie to jedynym wyjsciej jest tego sima oslubic i w tedy masz obcja wyboru gdzie będzie szczesliwa para mieszkać. To niegrzeczne wpraszac sie do kogos nie?? nie mozna tak, mozesz tylko jego zaprosic. A co do edytowania miasta to co za problem poczec troche, wypełnic te 4 pragnienia żeczy wsadzić do wyposażenia rodziny ( nie do wyp. sima) i połaczyć rodziny. Główne pragnienie ci nie zniknie ani sie nie zmieni
|
![]() |
![]() |
#1378 |
Guest
|
![]()
Wiem, że ktoś już zadał to pytanie, ale nie mogę tego znaleźć na forum niestety.
Moja simka osiągnęła 10 poziom umiejętności gry na gitarze. Przeczytała wszystkie 4 książki z piosenkami. W pragnieniach jednak pojawiło jej się, że chce nauczyć się nowej kompozycji. Ominęłam coś, a jeśli tak to gdzie popełniłam błąd? |
![]() |
![]() |
#1379 |
|
![]()
Co może robić duch naszym simom ?
Straszyć i co jeszcze ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
|
![]()
To samo, co normalny sim. Ostatnio rozmawiałam z duchem i dałam mu autograf.
@down I to chyba wszystko.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 24.06.2009 - 13:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|