|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom? | |||
Jest boski |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Ujdzie w tłumie |
10 | 41.67% |
Jak na pierwszy raz OK |
12 | 50.00% |
Jest okropny |
2 | 8.33% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Całkiem ładny domek, ale brakuje mi dywanów.
![]()
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek nawet, nawet. Bryła taka sobie, ale za to ładnie, jak dla mnie, pomalowana.
Nie podoba mi się hol. Taki wielki Oo. A także nie widzi mi się ta część z kwiatami, co pomiędzy jest alejka. Przypomina mi to jakiś labirynt, czy coś w tym rodzaju. Również wnerwiający jest ten żywopłot. Można by pomyśleć, że mieszkają w nim jakieś samoluby, co nie lubią wychodzić do sąsiadów. A huśtawka i te drzewka koło niej też nie są rewelacyjne. |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Bardzo ładnie zagospodarowany domeczek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Skrzynka pocztowa jest w oknie, chciałabyś mieć taki widok ze swojego pokoju? Bryła nawet, nawet, ale te pomieszczenia takie zimne, nieco pustawe... Oceny nie będę wystawiała, bo nie jestem ekspertem.
EDIT: Przepraszam za mój niesprawiedliwy głos w sądzie, ale myszka mi się kićka i wcisnęłam nie to co trzeba, sorry. |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki Jin za ocenę. Pierwsza tak wysoka ![]() A co do tej skrzynki co pisała Krzykaczka (xd)- nie zauważyłam, że za nią jest okno :p jeśli chodzi o ocenę to spoko ![]()
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Wszystko fajnie, tylko trochę za spiczasty dach. Reszta fantastyczna.
9/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
No hej, moje standardowe przywitanie xD
Wejście do domu: tam jakaś choinka jest? Rozumiem, że tam jest zasiana trawa, a nie podłoga? W każdym bądź razie + Przedpokój: trochę jaśniejszą lub ciemniejszą podłogę, tak żeby pasowała do ściany, bo ta moim zdaniem tu nie pasuje, taka bardzo jaskrawa jest. Firany i ozdoby są, ale podłoga, więc +/- Kuchnia: puste blaty, nic na nich nie stoi, ale ciekawie wygląda ta miska z owocami pod identycznym obrazem ![]() Pokój dorosłej simki: trochę za dużo ozdób napaćkanych po jednej stronie, tj. koło drzwi. Pod tym lustrem mogłoby coś być, no i łóżko mogłaś przesunąć, żeby ew. druga osoba się zmieściła. Sypialnia nie przypadła mi do gustu - Pokój dziecka: jakoś tak dziwnie, nie umiem się o tym wypowiedzieć +/- Pokój rozrywki: ujdzie, ale +/- Łazienka: ciasno, +/- Ogród: no, ładnie + Razem: 6 minusów, 7 plusów Czyli: jak na maxisa to dobrze, ale jednak stwierdzam, że wolę domki z dodatkami z neta ![]() Ocena liczbowa: 8/10
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
czerwona truskawka- na pierwszym zdjęciu widać, że ta choinka jest w doniczce
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|