![]() |
#1421 |
Guest
|
![]()
kwiat smierci mozna zdobyc:
-cmentarz -zlowic(udalo mi sie zlowic w 1 miescie w parku) -znalezc nasiono specjalne(rzadkosc:wyjątkowA, nie wyjątkowE) moje pytanie: jak zdobyc ognisty kwiat? tez z nasionami? mam 80 % metali(zelazo, srebro i zloto, jakis tam) brakuje mi chyba plutonu gdzie go znalezc? info odnosnie slubu(bo wiem ze duzo soob ma z tym problemy 1 etap to poznanie sima, flirtowanie z nim i pierwszy pocalunek, pozniej nalezy wyznac zauroczenie simowi,znowu flirtowac przytulac bara bara itp..., pozniej bedzie opcja "zaproponuj staly zwiazek" i dopiero pozniej mozna sie pobrac z ta opcja stlaego zwiazku to zalezy od nastroju drugiego sima, rzadko sie pojawia, pomaga pogawedka i przytulanie to chyba wsyztsko, pozdro |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Guest
|
![]()
wlasnie juz nie ma zadnej opcji na tym rzezbiarzu. sprobuje jutro =/
|
![]() |
![]() |
#1423 |
Guest
|
![]()
kwiat smierci mozna zdobyc:1.wylowic(mi sie udalow parku) 2.cmentarz 3. nasionko specjalne(rzadkosc wyjatkowA, nie wyjatkowE
ak sie pobrac poznajemy sima,flirtujemy,wyzjaemy zauroczenie,flirtujemy,proponujemy staly zwiazek,flirutjemy,pobieramy sie flirtuj-bara-bara, caluj, pogawedka, przytulaj mam 80% metali(zloto zelazo srebro cos tam) brakuje mi sie chyba plutonu skad go wziac? skad wiziac kwiat ognisty(nie kwiat zycia), tez przez nieznnane nasionko? pozdro |
![]() |
![]() |
#1424 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wyjaśniam - czasami podczas łowienia wyświetla się komunikat, że sim znalazł skrzynię na dnie (coś w tym stylu) i że [coś tam, np. właśnie kwiat śmierci, albo gnom) znajduje się w jego wyposażeniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Guest
|
![]() Cytat:
@przestan sie niecierpliwic, najwyrazniej nikt na razie nie wie Ostatnio edytowane przez Ellie : 25.06.2009 - 18:24 |
|
![]() |
![]() |
#1426 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Guest
|
![]()
halo...pomoze ktos??
|
![]() |
![]() |
#1428 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natka7502 - kod na kasę z dwójki działa w TS3. Na początku mamy kasę w zależności od ilości członków rodziny - im więcej ich jest tym więcej dostaniemy kasy na start.
edytka88 - po prostu klikasz małym dzieckiem na szafie lub lustrze, tak jak normalnym simem. Nie możesz znaleźć, a to przecież prosty sposób, w pierwszej kolejności jak chciałem zmienić fryzurę dziecku i ubranie to kliknąłem właśnie na szafie i lustrze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Guest
|
![]()
qwerty12345 - pluton ja znalazłem daleko za miastem jest takie miejsce gdzie widać starą kopalnię i takie oczy tam są, to tam są różne kamienie porozwalane i ja tam pluton znalazłem ^^
|
![]() |
![]() |
#1430 |
Guest
|
![]()
theground dziekuje! musialam miec jakis blad, ale zainstalowalam jeszcze raz gre i juz poszlo..przez te dodatki z netu,mam chyba za slaby komputer na nie:/
dzieki za pomoc:* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|