![]() |
#1492 |
Reputacja: 10
|
![]()
może spróbujcie wcisnąć shift+ctrl+b ?
niektórym działa ;p
![]() |
![]() |
#1493 |
Guest
|
![]()
Nie działa. :<
|
![]() |
![]() |
#1494 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o konsole kodów, to nie zależy od tego czy ma się Viste czy XP. Może masz jakiś program który używa tego skrótu? |
|
![]() |
![]() |
#1495 |
Guest
|
![]()
konsolę można jeszcze chyba wywołać wciskając ~ czy tab, nie pamiętam dokładnie, w the sims 2 przynajmniej działało, nie sprawdzałem w 3
|
![]() |
![]() |
#1496 |
Guest
|
![]()
Ok, mam takie pytanie - co trzeba robić żeby odchudzić sima? Ja moim zdobyłam już 7 punktów kondycji i nadal nic.
|
![]() |
![]() |
#1497 |
Guest
|
![]()
Padzi-u mnie działają ćwiczenia wytrzymałościowe,ale fakt jest faktem,że mój Sim,od dziecka pulchny,ciągle z powrotem na wadze przybiera...jak w życiu
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Guest
|
![]()
Myślę że powinnaś regularnie ćwiczyć przed telwizorem czy na jakiś urządzeniach , ale nie jestem do końca pewna.
A teraz ja mam dwa pytania: 1:Jest jedno miasto SW. Wiem ze jest tylko jedno ale czy innych nie można już tworzyć? 2:Kiedy chce się przesunąć obraz np: w prawo trzeba to u mnie robić strzałkami.Czy można też myszką jak w the sims 2 ? Jeśli były podobne pytaniato sory. |
![]() |
![]() |
#1499 |
Guest
|
![]()
Jak ktoś bedzie odpowiadać prosze zacytować.
1.Ile ma ta łatka (KB,MB,GB?) 2.Czy jest jakaś animacja która daje efekt "wsiadania do samochodu?" 3.Czy jak pobiore sikiny do The Sims 3 bede je wybrieać tam gdzie kolor skóry? |
![]() |
![]() |
#1500 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.Prawdopodobnie można ustawić sobie to w opcjach ("przewijanie na krawędziach"). |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|