![]() |
#1532 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak, zastąpi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Guest
|
![]()
a jezeli wykupi sie majatek (np. ksiegarnie) to co sie stanie po uzyciu polecenia "zwolnij sima"?
|
![]() |
![]() |
#1534 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdzie mieszka Kasi Lengendarek (czy jak jej tam szło)??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie:
Czy simowie których nie kontroluję ( sąsiedzi ), sami sobie kupują jakieś obiekty itd do swojego domu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
|
![]()
Teoretycznie w mauzoleum powinna byc opcja "zajmij się zmarłymi", ale tylko wtedy jesli twój sim był z rodzicami najlepszymi przyjaciółmi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | |
|
![]() Cytat:
Jestem prawie pewna, że nie. Zmienilam kiedys aktywna rodzine. Potem wrocilam do starej i mieli identyczne umeblowanie. Do tego czasu zmajstrowali dwoje dzieci i te maluchy nie mialy ani nocnika, ani łóżeczka,nic! Spały na podłodze. Beznadziejna sprawa. Producenci zawalili to bardzo. Simy potrafia adoptowac mase dzieci, ale mebli sobie kupic nie moga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Guest
|
![]()
Mam juz dosc tej 3-ki.Gra jest zrobiona na "odwal sie" .Stracilam cala pierwsza rodzine, nigdzie jej nie ma a im wiecej rodzin, ktorymi sie gra tym wiecej problemow. Teraz znikl mi niemowlak. Łózeczko stoi ,niemowlaka nie ma a tylko na dwa dni (simowe) przelaczylam sie na rodzine "Samotne Matki".Dzieje mi sie tak po zainstalowaniu patcha ,ktory powinien pomoc a chyba juz calkiem cos poplatali.
Ręce juz mi opadaja ![]() Jest jakis sposob na granie kilkoma rodzinami czy dośmiertnie muszę grac jedną?? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|