![]() |
#1561 |
Guest
|
![]()
Dzięki za informacje
![]() Mam jeszcze pytanie: czy macie wśród ozdób dla nastolatek zegarek i czy w piżamach, też u nastolatek - koszulkę z krótkim rękawkiem? U mnie tego nie ma a zdaje się że jak najbardziej być powinno. Może to z powodu dodatków ??? |
![]() |
|
![]() |
#1562 |
Guest
|
![]()
Cześć, zna ktoś w was stronkę gdzie można ściągnąć mod, który odblokowuje dodatkowe cechy charakteru? Szukałam na Internecie, ale nigdzie nie znalazłam takiego modu. Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#1563 |
Guest
|
![]()
z innej beczki ,nie doszlem jeszcze czy soudtracki z custom music odtwarzane sa w grze , wie ktos ?
|
![]() |
![]() |
#1564 |
Guest
|
![]()
Jeżeli dobrze zrozumiałem twoje pytanie vezi, to własnej muzyki można słuchać dzięki wieży stereofonicznej,wystarczy ją włączyć i wybrać gdzieś tam Własna Muzyka czy coś takiego.
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy wiecie ile może żyć Sim po ustawieniu długości życia "Długie"? Bo dziadek w mojej rodzince ma 220 dni i zastanawiam się kiedy wreszcie zwolni wnukowi pokój hehe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Guest
|
![]()
Ok, to będzie wręcz śmieszne... Ale gdzie można znaleźć opcje "przejdź na emeryturę"?
|
![]() |
![]() |
#1567 | |
|
![]() Cytat:
Klikasz na telefonie i przechodzisz na emeryturę. Ta opcja jest tylko wtedy, iedy pracujesz od młodości, niestety, jeśli znajdziesz pracę już jako staruszek, to wtedy tej opcji nie ma... nie wiem czemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
|
![]()
Kiedy klikam na cmenatrzu zajmuj się zmarłymi, pojawia się prostakącik z takim jakby grobowcem i pisze rodzina widmo. I co mam dalej z tym zrobić??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałam że zadaje aż tak trudne pytania...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|