![]() |
#1571 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1572 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam pytanko...Jak można zrobic strajk przed ratuszem ? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, że musiał ktoś umrzeć z przyjaciół, skoro pojawiła Ci się taka opcja. W tym prostokąciku powinny być nagrobki zmarłych przyjaciół. Możesz je stamtąd zabrać. Ewentualnie możesz tam wsadzić nagrobki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie...jak zorganizować ślub? Bo już parę razy moje simy się ożeniły/wyszły za mąż, ale był to taki "cichy" ślub. To znaczy, była opcja (nie pamiętam dokładnie) "weź cichy ślub". A da się zrobić ślub z gośćmi, biała suknią?
Dzięki za odp ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
|
![]()
Po zaręczynach opcja przyjęcia weselnego będzie w telefonie. Ale i tak w porównaniu z TS2 to lipa jest. U mnie na przykład na ślub z weselem nie przyszła panna młoda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
|
![]()
Kiedyś jak moja simka była w ciąży była opcja "zapytaj o płeć dziecka" czy jakoś tak i nigdy więcej ta opcja się nie powtórzyła. Co trzeba zrobić żeby znowu ona była??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
|
![]()
Czy można w takim domowym stawie mieć ryby?
Kupiłam dom, na swojej parceli mam staw i zero ryb. Chce mieć oczko wodne ma ktoś pomysł??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Guest
|
![]()
na poczatku masz ryby(ja mialem) a jak duzo masz ryb w ekwipunku to mozesz wpuscic ryby do swojego stawu
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|