![]() |
#1732 |
Reputacja: 11
|
![]()
A nie da sie ich zmienić?
A w jedynce też dawali losowo różne nagrobki.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
|
![]()
Chciałabym sprzedać skały kosmiczne, które znalazł mój Sim, gdyż tyle nie jest mi potrzebnych. Również nie mogę się pozbyć dyplomów z wyposażenia...jeden powiesiłam, ale tam jest ich z 10...
Klikam wyciągam to, ale nie ma opcji sprzedaj, również w trybie kupowania nie mogę tego sprzedać. Moja Simka zanalizowała skałę, okazało się, że jest warta ok. 200 simoleonów i chcę ją sprzedać... Mam jeszcze inne pytanie, otóż zbieram nasiona i z nieznanych mam tylko 3 rodzaje, chciałam się dowiedzieć ile jest rodzajów nieznanych nasion, bo ja chodzę i zbieram, a mam tylko 3 rodzaje.... Czy kwiat śmierci znaleźć można tylko w katakumbach ? Na cmentarzu nasion nie było, tylko w około, a jedyne co na cmentarzu znalazłam to książkę o zombie, diament i jakąś inną skałę... Nie wiem od czego zależy, że w jednym miejscu jest mało ryb, w innym dużo. Mam na myśli swoją parcelę, zrobiłam oczko, a w nim ani jednej ryby nie widać, zresztą pokazuje się nawet komunikat, że ryb jest mało. Chciałabym, aby było widać te ryby, da się jakoś ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 15.07.2009 - 16:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Guest
|
![]()
jest jakas kariera w ktorej trtzeba umiejetnosci malowania?
|
![]() |
![]() |
#1735 |
|
![]()
niee.
nie spotkalam sie z czyms takiim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2. Nie wiem ile rodzajów ale Kwiat Śmierci to rośnie roślina na cmentarzu i z niej trzeba zebrać kwiat który później można zasadzić. 3. Można niektóre ryby wpuszczać do oczka, ale nie wiem czy będzie przez to pisać, że jest więcej.
![]() |
![]() |
#1737 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest powiązane z ilością zdobytych punktów szczęścia życiowego. Trzeba miec chyba 100 tysiecy punktów zebranych (wydane na nagrody też sie liczą)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
|
![]()
Nie wiedziałam, że do oczka ryby można wsadzać... a jakie można ? Bo np. w niektórych stawach widać jak ryby pływają, u mnie nie widać kompletnie nic...
Dzięki za informacje o kwiatku śmierci. Co do tego kwadraciku, można poprosić jakiegoś screena ? Z góry wielkie dzięki. ![]() Mam takie pytano odnośnie pragnienia życiowego, moja Simka chciała poznać wszystkie przepisy i poznała, czy pojawi się jakieś nowe pragnienie no i drugie skoro nie można kasować tych nagród to jak ma się już wszystkie, to po co nam te punkty szczęścia ? ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 15.07.2009 - 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
|
![]()
masz juz wszystkie nagrody? ^,^
mysle, ze to nieosiagalne, taki joke xD [przynajmniej w moim przypadku] |
![]() |
![]() |
![]() |