![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Mi wskakują do lampy i stolika, straszą domowników.
O, albo niedawno umarła mi taka staruszka, co miała platynową aspirację, to po śmierci pojawiała się mężowi jako duch i go... całowała. Nikogo nie straszy, tylko chodzi po domu i się uśmiecha. Albo jest tak, że te, co zmarły na skutek jakiegoś nieszczęścia, to są u mnie w kolorze lekko czerwonym, a te co ze starości, to białawe. |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś było sporo zmarłych z platynową aspiracją, a i tak straszyły
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Czynności jakie robią są powiązane z ich śmiercią.
Śmierć z głodu - zagląda do lodówki i je czasem coś z niej Śmierć z utopienia się - wchodzi do wanny itp. Śmierć ze spalenia się - majstruje przy maszynach gazowych A co do innych śmierci to nie wiem. Wyjaśnię też wam kolory itp. spalenie się - duch czerwony, dymi utopienie się - duch niebieski, zostawia po sobie kałuże starość - prześwitujący satelita - pomarańczowy albo różowy (skleroza xDee) muchy - fioletowy innych tez nie pamiętam (powtarzam - skleroza ^^) |
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wskakują do stolików i straszą mi domowników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
mój tylko bąbelki do wanny wlewa
![]() Bo zginął podczas gdy moja simka go malowała więc chyba jej nie lubi ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
a mam pytanie jakie sa kolory duchow kopnietych pioronem i uderzonych przez grad
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Odkryłem coś takiego:
~ Jeśli sim się spali, będzie się dymił podczas nawiedzania. ~ Jeśli sim został porażony prądem, będzie się elektryzował i 'umierał' podczas nawiedzania. ~ Jeśli sim się utopi, będzie zostawiał co kawałek kałużę wody podczas nawiedzania. ~ Jeśli sim umrze z głodu - będzie kradł jedzenia z lodówki lub huśtał się na jej drzwiczkach podczas nawiedzania. ~ Jeśli na sima spadnie satelita, będzie co chwilę na niego spadała (tylko że niewidzialna) podczas nawiedzania. *** U Mnie: - zostawiają kałuże - włączają sprzęt - kąpią się - wskakują do przedmiotów - straszą xd - jedzą i huśtają się na drzwiach lodówkowych - znikają i pojawiają się nagle *** Ciekawostka: Jeśli sim ćwiczy grę w szachy i na parceli jest duch, można na niego kliknąć i będzie interakcja 'Zaproś'. Jednak pomimo tego, duch nie przyjdzie zagrać partyjki ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 13.06.2010 - 12:55 |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Fajne ja tez musze to zaobserwoać
![]() Nigdy na to nie zwracałam uwagi ;D |
![]() |
![]() |
#50 | |