![]() |
#1861 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o karierę, to jest pewien nielegalny sposób. Proszę, by mnie ktoś poprawił, gdy napiszę nie-do-końca prawdę, ponieważ od kilkunastu dni jestem bez Simów. Otóż w konsolę kodów wpisujesz "testingcheatsenabled true", następnie klikasz myszką z wciśniętym klawiszem Shift na skrzynkę pocztową i z menu wybierasz opcję dotyczącą kariery "Wybór kariery" (czy jakoś tak). Pojawiają się wszystkie możliwe ścieżki kariery (łącznie z pracami dorywczymi). Wybierasz karierę "Muzyka" i pojawiają się dostępne etapy. Jeśli dobrze pamiętam, to po któryś z tych etapów jest właśnie rozdzielenie na karierę muzyka rockowego i twórcę muzyki filmowej (?) i możesz albo wybrać od razu pierwszy etap kariery muzyka rockowego lub wybrać "etap-przed" i gdy awansujesz, to znów będziesz mogła wybrać ścieżkę. Albo, albo, albo - po prostu - zacząć karierę od nowa. Obędzie się bez kodów, choć będzie to trwało wieki ![]() Uf ![]()
![]() |
|
![]() |
#1862 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy EA w końcu udostępniło meshe? Bo widzę nowe fryzury, ubrania itp. na różnych stronach.
A poza tym - czy rzeczy z wyposażenia nie zginą przy zmianie rodziny, jeśli włożę je do wyposażenia rodziny? Czy jedzenie z lodówki też ginie przy zmianie rodziny? Proszę o odpowiedź tych, którzy są tego pewni. Ostatnio edytowane przez Beep : 28.07.2009 - 14:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
|
![]()
Z wyposażenia rodziny nic mi nigdy nie zginęło, natomiast przy zmianie rodziny ginęło wyposażenie lodówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
|
![]()
A ten tort Anielski coś robi?Bo jest do niego potrzebny Płonący owoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
|
![]()
ściągnęłam domy z modthesims i skopiowałam do folderu Mods,
w Sims 2 można było dodawać dodatkowe pola z pustymi parcelami i ustawiać nowe domy a w 3? gdzie są pobrane domy i jak się je ustawia? do instalowania dodatków używam też TS3 Install Helper Monkey Ostatnio edytowane przez Bravurka : 28.07.2009 - 15:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
|
![]()
W Edytuj miasto gdzieś są.Jest taki symbol domku.
A ten Install Helper Monkey ci normalnie działa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
|
![]()
Też chciałabym wiedzieć moja Simka wyhodowała ten płonący owoc i ma ciągle pozytywny nastrójnik, a boję się zaryzykować, żeby go zjeść lub z niego upichcić.
![]() Więc podłączam się pod prośbę.
![]() |
#1868 | |
|
![]() Cytat:
Mogę wypróbować ten tort, jeśli się boicie ![]() Jeszcze jedno pytanie - czy mogę dodatki, które trzeba instalować przez program startu, wrzucać jakoś za jednym razem wszystkie? Irytuje mnie wrzucanie kilkudziesięciu dodatków pojedynczo, czekanie, aż każdy się zainstaluje etc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Guest
|
![]()
w the sims 2 był kod ( tylko nie pamiętam jak leciał ) ale powodował, że w szafie były dostępne wszystkie stroje pracowników: pokojówka, strażak itp...
chciałam się zapytać czy istnieje taki podobny kod w 3, bo potrzebuje stroju pokojówki ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
|
![]()
testingCheatsenabled true/false
Edit http://www.thesimsresource.com/downl...oon/id/896254/ To można w końcu pływać w tym jeziorze? Ostatnio edytowane przez Chantelle : 28.07.2009 - 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|