![]() |
#91 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://www.modthesims.info/download.php?t=345987 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
|
![]()
Ja takiego moda nie mam. Ale mam szereg innych i fajnie jest.. Łatka u mnie ma głupiego buga. Jak jestem w trybie budowy a potem przechodzę w tryb życia, to po nakierowaniu myszy na ściany, mam te strzałki od przestawiania ścian.Nie działają, ale się wyświetlają. Jak na razie jedyny bug łatki u mnie. Przynajmniej z tego co zauważyłam. Ja początkowo nie chciałam tej łaty, ze względu na płeć dzieci, ale skoro mam moda na kontrolę płci noworodków, to sobie łatę zainstalowałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja nie mam żadnych hacków nic, nawet dodatków ze store nie mam. Zainstalowałam na nowo grę, wyczyściłam rejestr jak zaleciła Ilona i nic, dalej wyskakuje z gry. Dodam, że pierwsza łatka działała, a reszta nie.... mi najbardziej zależy na tym, żeby muzykę słyszeć za ścianami...ehhh
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
No to tak... są już AŻ 3 aktualizacje! I teraz mam pytania:
1) Którą aktualizacje zainstalować? 2) Czy trzeba zainstalować wszystkie 3? 3) Czy będą poprawnie działać dodatki niezależnych użytkowników razem z daną aktualizacją? 4) Gdzie się ściąga tą trzecią aktualizację? Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
|
![]() Cytat:
2) Nie 3) Zależy jakie. Z niektórymi hackami lub modami mogą być problemy 4) Przez program startu gry |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Do niczego są te aktualizacje!!! :[
Przed mody i jakieś inne pliczki nie mogłam zainstalować żadnej aktualki. Jakoś przypadkowo wyszło, że wczoraj, gdy chciałam włączyć grę, coś zaczęło się buntować. Zrobiłam reinstal całej gry. Zanim skopiowałam z powrotem wszystkie mody itd., to najpierw ściągnęłam aktualizację i zainstalowałam (nareszcie bez problemów...). Ta... Gra włączyła się normalnie, ale gdy weszłam do mojej 4-osobowej rodziny, to okazało się, że avatar mojej Simki wygląda jak ten z The Sims 2!! Włosy jak z TS2, twarz jak z TS2, widać kawałek ubrania jak z TS2!! Zaraz po tym spostrzeżeniu, okazało się, że nie mogę nikim sterować (widziałam avatar tylko jednej Simki), nic przełączyć, nawet normalnie wyłączyć gry :// Pomogło ponowne przeinstalowanie gry i nie instalowanie aktualizacji :/
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Witam mam problem z sims 3, a tak dokładniej patch 1.2.7 przy istnalacji wyskakuje mi błąd dfc.gorilla.error
i zatrzymuje sie na game/bin/skuversion. Prosiłbym o pomoc [Szukałem w google ale nic nie znalazlem ciekawego] Prosiłbym o pomoc |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, ładnie. Mnie nadal wszystko działa bez zarzutu (całe szczęście), ale Wasze problemy nie mogą się przecież brać się znikąd.
Czytałam o takich praktykach: producent wydaje grę, ta gra oczywiście ma pewne błędy. Wypuszcza pierwszą łatkę, która usuwa pewne błędy, ale dodaje nowe. Po niedługim czasie wydaje drugą łatkę, która poprawia błędy pierwszej i dodaje jeszcze parę własnych błędów, potem kolejna łatka... i tak w kółko macieju, a dzięki temu mówią, że ta gra jest najczęściej aktualizowaną grą na rynku. Nie, żebym coś sugerowała... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Ja nie mam problemów z łatkami poza tym, że mi po łatkach nie chce działać mod, który bardzo lubię. Debugger. Dodaje pewną liczbę kodów. Korzystam i tak tylko z jednego, na punkty szczęścia życiowego, ale ten kod jest dla mnie bardzo ważny. Po pierwszej łatce debugger już nie chciał działać. W tej chwili mam drugą i trzecią łatkę. Okazuje się, że żeby zainstalować drugą łatkę niepotrzebna jest pierwsza, ale żeby zainstalować trzecią, trzeba najpierw zainstalować drugą. Przynajmniej u mnie tak jest. Nie wiem czy te łatki cokolwiek naprawiają, ale instaluję je, bo może akurat naprawiają. Jeśli chodzi o błędy najnowszej łatki, to mam taki głupi bug. Jak jestem w trybie budowy, i przechodzę do trybu życia, to po nakierowaniu myszy na ściany i ogrodzenia ma te strzałki od przesuwania ścian. Żeby tego nie było, to przed przejściem do trybu życia muszę wejść w tryb kupowania.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 22.08.2009 - 21:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Siemka nie miałem internetu widzę że sporo patchy już jest jakieś większe zmiany?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|