Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Który wiersz spodobał ci się bardziej?
Wiersz nr 1 17 48.57%
Wiersz nr 2 18 51.43%
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.09.2009, 18:14   #41
lay

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forum The Sims- numer 2- 27/09/2009

Nadal średnio, chociaż trochę lepiej, niż poprzednim razem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to fakt, iż strona lekko mi się rozjechała. Tworząc poziome linie oddzielające poszczególne fragmenty pamiętajcie o tym, że nie każdy ma rozdzielczość 1900 x 1200, a czytanie tekstów i jednoczesne przewijanie ich w poziomie do przyjemności nie należy.

W dziale 'polecane filmy' przydałoby się chociaż parę screenów z youtuba.

Wywiad o wiele za krótki. Szczerze mówiąc liczyłam, że dowiem się czegoś więcej o Pannie N. (tak jakoś ). Niestety, zadane pytania w ogóle mi tego nie umożliwiły. Były trochę… banalne i niezbyt ciekawe. Nie rozumiem także, dlaczego na każdym forum widzę określenie 'to forum schodzi na psy'. Zaczyna się to robić nudne. W dodatku, jakoś nie przekonuje mnie wywiad z trzema osobami na raz. W tej formie nie ma możliwości pociągnąć jakiegoś ciekawego wątku, poprosić o rozwinięcie danej odpowiedzi.

Z działu dot. gry najbardziej zainteresowała mnie recenzja wiedźmina. Niestety, już po paru chwilach jej lektury zniknął uśmiech na mej twarzy. Urwane zdania nie łączące się z całością, zbędne entery… Ciężko mi się to czytało. Niektóre fragmenty zostały lekko naciągnięte, jak ten o optymalizacji gry… Poza tym, zostało w niej umieszczone zbyt wiele kwestii dyskusyjnych, z którymi można by się nie zgodzić (wiem, że coś takiego ma miejsce w recenzjach, lecz nigdy nie zwróciłam na to aż tak uwagi).

Brakuje działu dot. książek ;].

@down
Nigdy nie byłam dobra z rozróżniania gatunków literackich ;x.

Ostatnio edytowane przez lay : 30.09.2009 - 18:39
lay jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.09.2009, 18:31   #42
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Slythia
Dziękuje że mój artykuł chociaż cię zainteresował
Chciałbym zaznaczyć że to nie była recenzje ,lecz krótki opis tego co zauważyłem w tym 5 minutowym filmiku który wyciekł do internetu .
Jak już wspomniałem Wiedźmin 2 nie został jeszcze oficjalnie zapowiedziane jedyne informacją na temat tej gry to ten gameplay.
To że strona się rozjechała to wina tych 4 zdjąć z recenzji Need for speed Shit ;D
Wielebny jest offline  
stare 30.09.2009, 19:45   #43
doom

aa...dziękuje za wszystkie pochwały. :3
ogółem numer mi się o wiele bardziej podobał, od poprzedniego. widać, że dopracowany. ; )
Cytat:
Napisał Slythia Zobacz post
Wywiad o wiele za krótki. Szczerze mówiąc liczyłam, że dowiem się czegoś więcej o Pannie N. (tak jakoś ). Niestety, zadane pytania w ogóle mi tego nie umożliwiły. Były trochę… banalne i niezbyt ciekawe. Nie rozumiem także, dlaczego na każdym forum widzę określenie 'to forum schodzi na psy'. Zaczyna się to robić nudne. W dodatku, jakoś nie przekonuje mnie wywiad z trzema osobami na raz. W tej formie nie ma możliwości pociągnąć jakiegoś ciekawego wątku, poprosić o rozwinięcie danej odpowiedzi.
jak już chyba pisałam (a może nie ?) wywiad z trzema osobami był tylko wyjątkowo tak na początek. miał na celu przedstawienie poglądów na z reguły banalne pytania osób w różnym wieku i o różnych zainteresowaniach. : ) celowo zadałam pytanie czy gdyby ktoś chciał się z nimi zapoznać czy spławiłyby go, więc wal śmiało do Panny N. jeśli chcesz wiedzieć czegoś więcej. ; ))
doom jest offline  
stare 30.09.2009, 20:46   #44
zelkam

Ja właśnie wolę wywiad z trzema osobami a nie z jedną :3
zelkam jest offline  
stare 30.09.2009, 22:00   #45
Profesor Parker

ja zdecydowanie z jedna, zdecydowanie.
stare 04.10.2009, 13:22   #46
brzos

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Slythia Zobacz post
Nadal średnio, chociaż trochę lepiej, niż poprzednim razem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to fakt, iż strona lekko mi się rozjechała. Tworząc poziome linie oddzielające poszczególne fragmenty pamiętajcie o tym, że nie każdy ma rozdzielczość 1900 x 1200, a czytanie tekstów i jednoczesne przewijanie ich w poziomie do przyjemności nie należy.

W dziale 'polecane filmy' przydałoby się chociaż parę screenów z youtuba.

Z działu dot. gry najbardziej zainteresowała mnie recenzja wiedźmina. Niestety, już po paru chwilach jej lektury zniknął uśmiech na mej twarzy. Urwane zdania nie łączące się z całością, zbędne entery… Ciężko mi się to czytało. Niektóre fragmenty zostały lekko naciągnięte, jak ten o optymalizacji gry… Poza tym, zostało w niej umieszczone zbyt wiele kwestii dyskusyjnych, z którymi można by się nie zgodzić (wiem, że coś takiego ma miejsce w recenzjach, lecz nigdy nie zwróciłam na to aż tak uwagi).

Brakuje działu dot. książek ;].

@down
Nigdy nie byłam dobra z rozróżniania gatunków literackich ;x.
i właśnie to jeżdżenie prawo-lewo-prawo-lewo stało się głównym powodem tego, że nie przeczytałam wywiadu. przynajmniej całego.
chciałabym się tylko dowiedzieć, któż tworzył horoskop? AA, jak sądzę?
brzos jest offline  
stare 04.10.2009, 13:25   #47
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał boyx Zobacz post
i właśnie to jeżdżenie prawo-lewo-prawo-lewo stało się głównym powodem tego, że nie przeczytałam wywiadu. przynajmniej całego.
chciałabym się tylko dowiedzieć, któż tworzył horoskop? AA, jak sądzę?
pudło zelkam
stare 04.10.2009, 13:29   #48
brzos

aha, czyli zmieniły się posady?
brzos jest offline  
stare 04.10.2009, 13:35   #49
zelkam

Jaaa, bo ktoś nie chciał dodawać w terminie.
zelkam jest offline  
stare 04.10.2009, 13:36   #50
brzos

w pustyni i w domu, ot co.
brzos jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania