![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up;
![]() Co do 'Yana' jestem w nim szaleńczo rozkochana ![]()
![]() |
|
![]() |
#252 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Fajnie, fajnie ; D ale chciałabym usłyszeć coś jeszcze od innych czytelników. come on!
![]() PS Invidio, Volturio, Sandro - leczcie się ;]
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Super, truper i siekane glizdy xDeeeee odcineczek 1OoOoOoOoOo/1O
|
![]() |
![]() |
#255 | |
Guest
|
![]() Cytat:
<narcyzm mode: off> Tak w ogóle to mam niezłego psychiatrę, mi co prawda nie pomógł, ale dobry jest :'DD A tak na serio, to kiedy następny? |
|
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
@up; ty już nast. się domagasz? ; D daj pożyć, nawet jeszcze szkicu nie mam ;] sądzę, że za góra miesiąc, a najbliżej za 1.5/ 2 tyg. ;} jak zazwyczaj. anyway - czekam na opinie innych!
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
Miesiąc?!
No, nie wieże, że w blasku mojej *****istości nie zauważyłaś tej prędkości xDD A tak w ogóle, to ja po prostu co czytać nie mam, muszę se wykombinować Holmesa. |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Kevin. ja go kocham.
to tak na marginesie. przeczytalam dopiero 10 czesc, zaraz sie biore za nastepna (naprawde przepraszam). powiem jedno. zaczynam tesknic za pisaniem. naprawde. Twoja tworczosc spowodowala, ze zaczynam powoli tesknic za calonocnym wymyslaniem fabuly i kreowaniu moich bohaterow na lekcji biologi. odcinek bardzo deszczowy, jesienny. Emma ma poplatane stosunki z Ianem, Ian wciaz mi nie lezy i nie bedzie lezal, bo ja jestem cholernie do platynowych blondynow uprzedzona ![]() zaraz sie biore za nastepny! i drugi odcinek. Ian jest kochany! <zmienia zdanie> po prostu facet, ktory nie dobiera sie do nieprzytomnej dziewczyny, wzbudza u mnie szacunek. i wiesz, z czym mi sie to skojrzylo? z pewnym fragmentem filmu o panstwie Ross chyba. tych, co na koncu sie z zyrandola urwali xP jedno tylko zastrzezenie : czy da sie tak latwo upic jednym drinkiem? Livvvv [IMG]http://i37.************/152ewld.gif[/IMG]
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 12.10.2009 - 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
@up;
![]() Tak, Ian to zimny drań, ale przyzwoity ^^ W każdym razie, Emma nie upiła się jednym drinkiem, to był któryś z kolei . ;D Jeszcze raz dzięki za komentarz i widzę, że tobie również przypadł do gustu barman ( ![]() ![]() PS Przed nast. odcinkiem nastąpi pewien bonus, dzięki Sandrze, która wpadła na genialny pomysł. ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Czekamy ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|