![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się.
Te `koło` na środku boiska nie wygląda ładnie. Jest strasznie krzywe. Całość mogłeś ogrodzić jednym rodzajem płotu. Trybuny [tak jak powiedziała avenly] mogły być zrobione z fundamentu. Boisko do kosza mogłoby być mniejsze. Zrobione z tylko dwóch takich placyków. ^ Łazienki są strasznie ciemne. Przydałby się też tam jakiś kwiatek, czy inna ozdoba. Jakoś ożywiła by to miejsce. ![]() Łazienki i szatnie w ogóle nie mają zrobionego dachu. To znaczy dach jest, ale te płytki mogłeś zrobić inne . Teraz szatnia... Szafy mogły być jednakowe, ewentualnie w różnych kolorach. Za to bardzo podoba mi się park . ![]() ![]() Sama jestem w trakcie budowania boiska itd. ^ 4/1o. Ale czekam na kolejne budowle . ![]() ps. wiem . ^ bardzo często powtarza się `mogły być` . xd
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Wejście jest bardzo fajne podoba mi sie . Stadion do piłki nożnej tez mi sie podoba . Natomiast ten do koszykówki totalna klapa ... I ten podest ... Powtarza sie i wogóle . Niepodoba mi sie tez te ogrodzenie stadionu do piłki nośnej , a zamiast ławek parkowych postawiłabym trubuny .
6/10 |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Pomysł świetny, ale wykonanie nienajlepsze...
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
krótko.....
CO TO ***** JEST? 0\10! |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Hmm... to boisko do piłki nożnej mnie rozwaliło (bez obrazy) ale i tak doceniam starania 7/10
|
![]() |
#46 |
|
![]()
Niestety, ale nie najlepiej to wygląda. Nie podoba mi się, że:
1. Boisko do nogi nie ma linii bocznych. 2. Boisko do kosza (wiadomo dlaczego). 3. Prysznice nie są odgrodzone. 4. W ubikacjach jest zbyt ciemno. Można było użyć innych płytek. 5. Wieszaki w przebieralni nie pasują do tego pomieszczenia. Lepsze były by szafki z Na Studiach. Ale alejka ładna ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
tragedia.. myslalam ze tu coslepszego...nie podoba mi się..
za starania i pomysł ( nie do konca udany) 5/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|