|
|
#31 |
|
Reputacja: 10
|
Jestem tutaj nowa, więc chciałabym wszystkich powitać, i błagać o pomoc. Gra nie chce mi się zaktualizować, więc nie mogę zainstalować WP. Wie ktoś co mam zrobić? Czy to może być przez ten nude patch? Bo ja go chyba kiedyś instalowałam, a teraz go znaleźć nie mogę. Nie ma u mnie tego folderu.
|
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Tak właściwie najlepszy i chyba jedynym rozwiązaniem jest .
Przeinstalowanie gry ,a potem instalacji wszystkich patchy i tego dodatku WP. Patche nigdy nie chcą się zainstalować jeśli są jakieś zmodyfikowane pliki gry .
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
Najnowsza aktualizacja. Dzięki niej nie wyskakuje mi błąd 16 po zapisie gry, ale za to moje Simy nie mają cech. ;_;
|
|
|
|
#34 |
|
|
To właśnie najnowsza aktualizacja nie chce się zainstalować. Widać, że będę musiała zrobić reinstalkę. Ale dziękuje za pomoc.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Reputacja: 19
|
Akurat ja po najnowszej aktualizacji straciłem niektóre pokrycia terenu. :/ I nie wiem jak je przywrócić. Zamiast mierzwy sekwojowej i czterech innych rysuje mi się na trawie jakieś coś skalnego.
|
|
|
#36 |
|
|
No dobra... NIE wgrywałam aktualizacji 1.5/1.6, teraz mam kupione WP, i nie wiem, co zrobić - zainstalować WP, a potem wgrać aktualizację 1.7, czy najpierw wgrać 1.7, a potem instalować WP? Co zrobić, żeby uniknąć problemów z grą?
Nie ukrywam, że trochę mi system muli i nie chciałabym od nowa instalować podstawy... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
Hmm. Widze, że nie ja jako jedyna mam problem... Mój polega na tym, Ze po zainstalowaniu aktualizacji 1.5/1.6 przy uruchamianiu gry pojawia się się okienko z "Błąd przy uruchamianiu gry. Szczegóły sprawdz w dzienniku" , po czym jedyna mozliwośc jaka moge wybrac to 'ok' i wszystko sie wyłacza ...
Próbowałąm już różnych sposobów, żeby właczyc gre, ale zawsze pokazuje sie ta sama informacja. ;/ Czy ktoś ma/miał taki problem jak ja ?? |
|
|
|
#38 |
|
|
Zainstaluj łatkę 2.2, ona likwiduje ten błąd, ale może spowodować brak cech simów i dziury w miejscach parcel.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Mam dokładnie to samo
te niebieskie dziury zamiast parcel są najbardziej wkurzające . Trzeba mieć talent żeby wydać patch po to żeby naprawić jeden błąd powodując przy ty 4 inne błędy . Pewnie niedługo wyjdzie kolejny patch .Co do błędu zapisu 16 czytałem gdzieś jeszcze na innym forum że zamiast zapisz dajesz zapisz jako nie nadpisując poprzedniego save to powinno zapisać się dobrze .
|
|
|
#40 |
|
|
A próbowaliście przeniść cały folder Mods (nie tylko z hackami) oraz plik Resource w inne miejsce?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|