|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Opisze dokladnie:
1.Instalacja The Sims3 2.Instalacja The Sims 3 Wymarzone Podróże 3.Aktualizacja gry 4.Pod koniec aktualizacji wyświetla się: W pliku C:/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3 Wymarzone Podróże/GameData/Shared/DeltaPackages/p02/contc7f1.rra wystąpił następujący błąd: Odmowa Dostępu (0x5) Przyciski: Przerwij Ponów próbę Ignoruj -jesli tego nie zaaktualizuje to gra sie nie wlacza ;( Pomóżcie...... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witam.
Zakupiłam grę, zainstalowałam i próbuję uruchomić. Piszę -próbuję- ponieważ za każdym razem gra się zawiesza w trakcie ładowania (dokładnie w momencie kiedy zielony pasek jest już przy końcu). Pomaga tylko restart komputera. Wymagania systemowe spełniam, więc nie wiem w czym może tkwić problem? Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam taki problem że po czyszczeniu dysku nie moge zainstalować gry, mianowicie napęd "nie czyta" jej. Po kliknięciu otwiera się zawartość i wszystkie pliki ale zainstalować w żaden sposób nie mogę.
Co robić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jeśli napęd odczytuje zawartość płyty i pokazuje ją to przekopiuj te wszystkie pliki do jednego folderu na dysk twardy i stamtąd zainstaluj grę.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Ja mam trochę inny problem. Czy da się usunąć łatkę bez konieczności usuwania TS3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obawiam się, Charionette, że się nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() ![]() A w takim razie wszystkie pliki instalowane przez małpkę też będą potem w grze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Prosze pomozcie mi . nie dzialaja mi sims 3. mam cpu inter core 2 duo processor t7250 sppots enhanced intel speedstep technology, 2.00GHz memory 2 GB/Go DDR2 SDRAM hdd 160 GB/Go screen 15.4" WXGA (1280 x 800) X-black LCD GRaphist NVIDIA GEForce 8400M GT GPU OS Windows Vista Home Premium . PROSZE PISAC NA POCZTE: [email protected] to bardzo wazne !!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Może więcej szczegółów na temat niedziałających simsów byś podał/a ?
Np. Jakiś komunikat podczas próby uruchomienia itp. To by bardzo pomogło w szukaniu rozwiązania problemu. Chociaż i tak dobrze, że napisałaś/eś konfigurację sprzętową, zwykle to właśnie o tym ludzie zapominają wspomnieć. Na chwilę obecną to Ci tylko tak mogę pomóc http://www.google.pl/search?hl=pl&so...zukaj+w+Google
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 13.04.2010 - 16:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|