|
![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Kowalino - to Ty nie wiesz, że EA Games pod postacią jakiejś szurniętej nastolatki wydało na łamach naszo-klasowego forum o simsach informację, że amerykanie już dawno grają w the sims 3 ze wszystkimi dodatkami???????????????????????????? <ironia>
Ea games wydało JEDEN dodatek to The Sims 3 i amerykanie nie grają już w The Sims 4,5. Jak już wcześniej napisałem różnica między premiera gry tam a w Polsce to 2-3 dni. A co do blogów to masz niezawodne (ehe) źródło informacji - ja też sobie mogę dużo napisać. Jak napiszę, że jestem krową to uwierzysz? A okładkę może zrobić każdy kto chociaż trochę umie się posługiwać programem graficznym ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A czy napisalam, ze tylko na blogach? Nie umiesz czytac? Jestes bezczelny i ani troche nie masz podejscia do ludzi, to, ze 2-3 dni, to totalna bzdura, bo tyle to simsy do nas jada, a przeciez jeszcze trzeba przetlumaczyc ta gre na Polski! Pomysl czlowieku! Po jakim jezyku masz simsy? No pewnie, ze po Polsku! Zal mi cie i w ogole!!! Mam dwanascie lat i umiem myslec, a ty nie wiem, chyba sie urodziles dopiero.
A tak przy okazji to ja nie patrze na jaka strone weszlam, tylko co na niej jest, wiec ci nie podam. Myslcie sobie co chcecie, ale sie bede upierac i nikt mnie nie przekona, a okladke, to ja widzialam taka sama juz we wielu zrodlach i mi prosze nie zarzucac klamstwa. Ostatnio edytowane przez Karinka_12 : 04.01.2010 - 22:07 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|