![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Jestem straszliwie ciekaw gdzie sie podziała Lily !!! Super fajny pomysł na fabułę i wogule !!! Zdjęcia też super troche niewyraźne - rozmazane !!! Daję 10/10
|
![]() |
![]() |
#33 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
W dalszym ciągu nie podobają mi się zdjęcia. Fabuła natomiast bardzo się rozwija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 15
|
![]()
A mi się bardzo podoba wszystko.
W zdjęciach nie widzę nic złego- wręcz przeciwnie, są bardzo dobre jak na początkującego simowego fotografa ![]() Tak jak powiedziała Nysia- akcja się szybko rozwija, juz nie jest tak nudno ^^ pozdrawiam
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
ODCINEK 4
W lokalu zjawia się policja. Liczna ilość gapiów od razu zmalała, a przy miejscu bójki zrobiło się jakoś dziwnie pusto. Panowie policjanci zaczęli przesłuchiwać ludzi którzy widzieli te zdarzenie. Wstrząśnięta kelnerka bez żadnych odruchów zaczęła natychmiast szacować szkody i zadzwoniła do kierownika z informacją co się stało w klubie. Stróże prawa zebrali już zeznania od wszystkich ludzi, którzy przypatrywali się temu incydentowi. Nagle jedna z przyjaciółek zdała sobie sprawę, że w lokalu nie ma już chłopaka z parkietu razem z ich koleżanką . Lilly nawet nie pomyślała o swoich przyjaciółkach i bez żadnych skrupułów wsiadła do limuzyny z Johnem, która należała do niego. Razem odjechali w nieznane. - Dokąd jedziemy? - spytała czarnulka. - Do najlepszego hotelu na Simshatanie. - opowiedział wstawiony chłopak. - Chyba nigdy nie zapomnę tych chwil! - krzyknęła dziewczyna popijając Martini. Podczas gdy zauroczona para przeżywała miłosne doznania, w klubie temperatura po bójce opadła i goście zostali wyproszeni, z powodu zdemolowania jednej z sal. Kelly i Nicole nie wiedziały co mają zrobić. Kompletnie nie domyślały się co mogła ![]() zrobić Lili, próbowały nawet do niej dzwonić, ale miała wyłączony telefon. Przed lokalem dziewczyny zamartwiały się o swoją przyjaciółkę, a kilka przecznic dalej dziewczyna zabawiała się w samochodzie, w drodze do najdroższego hotelu w mieście. Tancerki postanowiły, że nie będą dochodzić gdzie poszła ich koleżanka, bo w końcu jest już pełnoletnia i odpowiada sama za siebie. Po długim myśleniu każda z nich udała się do własnego domu. A tym czasem Lilly i John dotarli do hotelu. Wysiedli z auta i udali się do drzwi. ![]() Podczas meldowania się w recepcji Lili dostrzegła po drugiej stronie hollu starszego mężczyznę z bardzo młodą kobietą. - Zaraz, zaraz ja tego faceta skądś znam… - Masz kogoś? – zapytał John. - Nie, nie, nie ważne… Dziewczyna stałą chwilę w bezruchu. Moment później wzięła od recepcjonisty klucz i podążyła za swoim partnerem. Po chwili byli już na górze. - Idę wziąć prysznic – powiedziała Lili. John tajemniczo udał, że kładzie się na łóżku, aby odpocząć po długiej podróży, ale chwilę po tym kiedy dziewczyna weszła do łazienki zaczął przeszukiwać jej laptop z którym nigdy się nie rozstaje. Grzebał w plikach, ale nie znalazł rzeczy, która go interesowała. Nagle usłyszał jak woda z prysznica przestaje lecieć. Ale nadal szukał czegoś w komputerze. Niespodziewanie do pokoju weszła Lili. ![]() - Co ty robisz?! – krzyknęła dziewczyna wyrywając swój komputer z rąk Johna. - Ja? Musiałem coś sprawdzić, nic ważnego, tylko pocztę… - zająknął się. Dziewczyna szybko oderwała wzrok od mężczyzny i zdjęła z siebie Biały, hotelowy szlafrok, a pod nim miała różowo-białą piżamę. - Lili, obraziłaś się? – zapytał zaniepokojony John. Czarnulka nic nie odpowiadała i zeszła do bufetu. Przez długą wędrówkę po schodach dziewczyna cały czas miała w głowie obraz mężczyzny całującego się z młodą kobietą. Na końcu oświetlonego hollu był bufet. Tancerka otworzyła hotelowe drzwi, a za nimi przy stolikach siedziało kilka osób pijących gorącą czekoladę. Podeszła do lady i wzięła szklankę wody. Wypiła ją raptem kilkoma łykami i zadręczona głupimi myślami wyszła z pomieszczeniu przyglądając się pewnej parze. Weszła na pierwszy stopień, ale kątem oka zobaczyła tablicę „Strefa VIP”. Zaciekawiona, raźnym krokiem podążyła za znakami. - Pokój 145, pokój 146, pokój 147 Na drzwiach ostatniego pokoju zobaczyła napis „Wolne”. Nacisnęła na klamkę. Wytrzeszczyła oczy i ujrzała ponownie mężczyznę ze swoją ukochaną. Kobieta podeszła do dziewczyny ![]() i krzyknęła bardzo kobiecym głosem: - Co pani tu robi?! Nie wie pani, ze nie wolno naruszać czyjejś prywatności?! - Przepraszam… Na drzwiach była tablica… - Poroszę się nie tłumaczyć! Lili nie zwracała uwagi na narzeczoną mężczyzny, tylko patrzyła się ciągle na niego. "On mi kogoś przypomina!" – powiedziała w myślach. Starszy pan był bardzo dziwny. Szybko podbiegł do drzwi i zatrzasną je tancerce przed nosem. Nie wiedząc o co chodzi weszła na górę i przekroczyła próg przydzielonego jej pokoju. - Gniewasz się?! – ponownie zapytał John. - Nie, ale jestem bardzo zmęczona – odrzekła kładąc się spać. Zasnęła, lecz kilka godzin później obudziła się. Jej partner spał, ale ona nie mogła zmrużyć oka. Wyjęła z pod łóżka torbę gdzie ukryła laptopa i włączyła go. W wyszukiwarce wpisała „Stephen Petterson”. Kliknęła „search”, a na ekranie urządzenia wyświetliło jej się kilka, a nawet kilkanaście zdjęć mężczyzny. ![]() - Tak to on! – krzyknęła. John wymamrotał coś pod nosem i przewrócił się na bok. Dziewczyna spojrzała na niego, ale na szczęście blondyn spał. - Dokończę jutro – szepnęła, i wskoczyła do łóżka. Ostatnio edytowane przez Mika. : 08.02.2010 - 12:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, choć raz będę pierwszy
![]() Najpierw mała korekta: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak ogólnie, to bardzo ciekawie, czytałem z wielką przyjemnością ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Ciekawy odcinek, choć trochę krótki.
Podoba mi się akcja, a także przykuło mnie do stroju dziewczyny na 4 zdjęciu. Ogólnie fajnie np. ten ręcznik na głowie. ![]() Będę pilnie śledzić dalsze losy bohaterów :p
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Super jest pare małych błędów ake nie beę już pisac jakie. Czekam na kolejne odcinki a jakość zdjęć znacznie się poprawiła daję 9/10 za te błędy.
|
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Odcinek podobał mi się, miło się go czytało. Jest trochę błędów, no ale mało widocznych (zwykle to zamiana dwóch liter miejscami w wyrazie).
I czy ja dobrze rozumiem? Lilly pojechała do hotelu z facetem, którego przed chwilą poznała? I z nim tam nocowała? EDIT: Zapomniałam o czymś jeszcze: "... zdjęła szlafrok (pod spodem była piżama)..." Wydaje mi się, że lepiej by było, gdyby nie pisać tego w nawiasie, tylko 'doczepić' to do zdania. np. '...<coś tam, coś tam> i wyłoniła się różowo-biała piżama' czy coś w tym stylu. Ostatnio edytowane przez Anique : 24.01.2010 - 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]()
no to teraz ja :
Cytat:
mogłoby być : temperatura po bójce opadła. Według mnie powiem jeszcze tylko: DAWAJ ODCINEK! i nic nie mówię aby nie zepsuć wam weny!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|