Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.01.2010, 11:14   #291
dajna809
Guest

Domyślnie Topór z Chin

Hej, właśnie wykonałam misje w Chinach z toporem. Wracam szczęśliwa do domu, jest w wyposażeniu sima. Po kilku dniach wracam z powrotem do Chin, mam wykonać jakąś misje gdzie potrzebny jest topór do rozwalenia skały a go nie ma. Wracam specjalnie do domu. Też nie ma. Przeszukałam cały dom.
Wiecie co jest grane? Nawet wróciłam specjalnie do chin, aby wejść z powrotem po niego ale go już nie było w tej świątyni.

Proszę o pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2010, 16:17   #292
HNL
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Mi też kiedyś zniknął. Ot, błąd gry. Niestety potem nie da się go nawet odzyskać używając "buydebug".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2010, 21:43   #293
traws
Guest

witam mam problem z misją "Ostatnie prace przy posążku"
muszę znaleźć 1 pospolity relikt w grobowcu ale nie wiem gdzie jest ten grobowiec ;o

pomoże ktoś ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2010, 20:28   #294
Starlight

Reputacja: 10

traws - A w "podręczniku " ( w grze już w zakładace z Gwiazdką) Nie jest napisane jaki?
Starlight jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2010, 21:16   #295
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał traws Zobacz post
witam mam problem z misją "Ostatnie prace przy posążku"
muszę znaleźć 1 pospolity relikt w grobowcu ale nie wiem gdzie jest ten grobowiec ;o

pomoże ktoś ?
A nie jest to czasem jakikolwiek grobowiec? Moze po prostu masz dostarczyc zwyczajny, pospolity (jakikolwiek) relikt. Sprobuj go kupic w sklepie.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2010, 19:45   #296
Archy1393
Guest

Witam wszystkich bardzo serdęcznięę. Liczne na waszą szybką i skuteczną pomoc bo jak widze wiekszość z was ma bardzo duże doświadczenie co do misji !
Mam problem ... juz mnie poprostu trafia bo siedze od kilku godzin i niemam pojecia co mam zrobic
Dostałam misje w chinach i musiałam pojechac do francji aby dostarzyc cos jakiejs babce (?) a potem iść do jakiegos potomka tego Landgraaba ... no i tu sie zaczyna mój problem kazał mi znalesć sobie jakis opal ... w każym razie kamyk iii powiedział ze mam iść do posiadłosci tego jego dziadka/przodka po klucz jakiegoś Jamesa Vaughana ... wogóle cała tresć brzmi tak :

" Głeboko pod Chateau Landgraab
Zbadaj krypte
"Oui! Spójż jak błyszczy i połyskuje. Musze jeszcze zdecydowac co zzrobie z opalem ale to już nie twoja sprawa. A teraz poszukaj kamiennego klucza. Ukryta krypta w Chateau Landgraab jest juz otwarta idź tam aby znaleźć kamienny klucz Jamesa Vaughana "

no i przeszukałam wszystko co mogłam ... obok tą szope tez nawet ją otworzyłam za pomocą tego klucza serca ... toporem rozwaliłam kamienie przed wejsciem do posiadłosci i ćma ! >.< Niemam pojecia co mam dalej zrobic ani oco chodzi a zalezało by mi na ukonczeniu tej misji ... Błagammmm o pomoc bo juz mam nerwice T.T
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2010, 22:28   #297
Ilona
Guest

tutaj masz opisana ta misje http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=960&PART=200 ,a nazywa się Wiedza z przeszłości
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2010, 23:07   #298
Archy1393
Guest

Stokrotne dzieki ! ^ ^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2010, 19:04   #299
Endzi
Guest

Pooooomoooocy!! nie moge tej biblioteki znaleźć;/ znalazłam dom,zaprzyjaźniłam się z Simem-właścicielem, spędziłam w tym domu 11dni i nic;/ korzystałam z wc ze 100razy, radia tam żadnego nie było więc już nie mam pomysłów...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2010, 19:07   #300
Tofik
Guest

obok tego domu jest taki garaz i tam wejdź
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości)

Zasady Postowania