![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
1/10.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Meble to nie kwestia gustu, ale raczej jego braku. Już z maxisowych mebli da się zrobić o wiele lepsze wnętrza.
Nie mogę napisać nic pozytywnego niestety na temat tego domu. Za dużo wzorów, kolorów, stylów. Do tego jeszcze kiepskie zdjęcia z trybu budowy, brak sufitów, brak włączonego oświetlenia, grafika też nie na najwyższych detalach (mogłeś włączyć chociaż na czas robienia fotek). |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przyjmuje krytykę ale tak jak mówie nie chce "uszczypliwych" komentarzy. Nie mówie żeby mnie nie krytykowali tylko nie umieszczali zbyt "uszczypliwych" komentarzy. Przyjołem do wiadomości , że dom jest po prostu słaby i widze , że muszę jeszcze sporo się napracować , bo widzę , że moje prace nie są dobre. Staram się jak najlepiej wykonać dom jednak nie umiem was zachwycić i nie wiem czy dalsze zamieszczanie tego rodzaju prac ma jakikolwiek sens. Ostatnio edytowane przez Jarek : 02.01.2010 - 12:19 |
|
![]() |
#15 |
|
![]()
przy twoim domu, moje wyglądają jak królestwo -.-
1/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Chyba strasznie lubisz miszać różne wzory i kolory, i strasznie ci to wychodzi. Nie będę wymieniać co mi się nie podoba, bo jest tego zbyt dużo. Jedymym + jest samochód.
|
![]() |
#17 |
|
![]()
suchaj jesteś początkującym więc jak na takiego to okej tylko elewacja domu mnie nie urzekła i coś mnie nie rusza ale nie przejmuj sie 6\10
|
![]() |
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie, dom mi się nie podoba... Jest okropny. Przyjrzyj się pracom innych i dopiero wtedy zacznij tworzyć. Wyobraź sobie jak twój dom ma wyglądać.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() P.S. Najlepsza łazienka ![]() |
![]() |
#20 |
Guest