![]() |
#541 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
1)Z czego najlepiej zrobić nektar? Bo mi za nic nie chce wyjść jakiś porządny!
![]() 2)Jaka jest najlepsza jakość owocu? Chodzi mi o "doskonały" czy "Świetny" czy może jakiś inny |
![]() |
![]() |
#543 |
Reputacja: 17
|
![]()
Klitamnestra...
1. Wyszukiwarka nie gryzie, ale zrobiłem to za Ciebie... ten temat wszystko jest napisane: http://forum.thesims.pl/showthread.p...hlight=Nektary 2. Najlepsza jakością owocu jest jakość doskonała.
![]() |
#544 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wie ktoś jak zdobyć książki z Egiptu, Chin i Francji nigdzie nie wyjeżdżając? W kodzie buydebug tego nie zauważyłam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
|
![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 28.03.2010 - 14:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Guest
|
![]()
a gdzie mozna kupic w chinach przyrzad do cwiczen? bo na targu nie moge znalezc
|
![]() |
![]() |
#547 | |
|
![]() Cytat:
Przypominam, że sklep ogólny znajduje się na fundamentach, więc będąc na targu musisz przełączyć na wyższe pieto, by ten sklep się ukazał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
|
![]()
Moje pytanie być może już kiedyś padło, ale nie mogę znaleźć niczego podobnego.
Czy jest jakikolwiek sposób, żeby grać otoczeniem wakacyjnym? Właśnie kopiuję sobie do biblioteki wszystkie rodziny z Shang Simla razem z domami i będę je wrzucała do normalnego otoczenia, ale SV ani River nie są tak ładne, jak oryginał, i wolałabym móc grać tymi Chińczykami w ich naturalnym środowisku... Może da się jakoś pogrzebać w folderach, czy coś, żeby z tych światów wakacyjnych zrobić normalne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
jedyne co wiem,to można przedłużyć sobie wakacje nawet do 1tys.dni
http://www.modthesims.info/download.php?t=395834 oraz zakupić dom wakacyjny przy zerowym poziomie wizy http://www.modthesims.info/download.php?t=395505 ale musisz wiedzieć,ze Twój sim nie może pracować w otoczeniu wakacyjnym,no chyba,ze będzie pisał książki albo oprawiał ogródek |
![]() |
![]() |
#550 |
|
![]()
Nie chcę grać moim Simem, tylko Chińczykami mieszkającymi sobie w swoich chińskich domkach
![]() Na razie zrobiłam taki myk, że wysłałam Sima z SV na wakacje, a potem modem zmieniłam aktywną rodzinę na jedną z chińskich, tyle, że ich czas to czas pozostały do końca wakacji Zadeckiej, i za dwa dni gra w Chińczyków się skończy. Tu pomocne mogą być te mody ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|