![]() |
#511 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja wskrzesilam belle simpe i ona wróciła w ciąży i gralam przez 10 simowych dni i ona nie rodzi
![]()
|
![]() |
#512 |
Guest
|
![]()
moze sciagnij insimenator i nim wywolaj porod.
|
![]() |
![]() |
#513 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true -> kliknąć na simkę przytrzymując Shift -> znaleźć Spawn -> Tubstone L and D (czy jakoś tak) -> Speed up my pregnacy.
Powinno pomóc ^^
![]() |
![]() |
#514 |
|
![]()
Jak masz InTeenimnater to klikasz na Simkę, potem na InTeenminater i "My Biology clock" i klikasz "End my pregnancy" lub "Zakończ ciążę"
Albo możesz przyśpieszyć ciążę...nie pamiętam co i jak pokolei się kilka na budziku, ale na końcu chyba "1 hour" Simka powinna urodzić w ciągu 1 godziny ![]() A jeśli nie masz InTeen'a to jest tutaj: http://www.simbology.com/mods/index....nteenimater%2F |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Guest
|
![]()
A ja zostaję przy wersji, że na parceli jest już 8 osób
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
|
![]()
dzięki wam wszystkim :*
![]() ![]() ![]()
![]() |
#517 |
Guest
|
![]()
Nieźle trzeba mieć na bani żeby to rozwiązywać i w ogóle he he
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Guest
|
![]()
Hey,jestem tu nowa,mimo że od dawna śledzę ten wątek.Przeczytałam cały.Znalazłam pewne foto:
![]() Tancerki pojawiają się zazwyczaj,gdy sim umiera ze starości z b.wysoką aspiracją. Ale czy one nie przypominają Belli Ćwir? |
![]() |
![]() |
#519 |
|
![]()
@up : To zwykły zbieg okoliczności ... tak samo jak z pokojówkami o których rozmawiano wcześniej, baardzo dużo NPC ma fryzury jak Bella ale to nie ona.
![]() |
#520 | |
Guest
|
![]()
Ja sobie myślę, że ona nie została porwana w domu Dona, bo gdyby tak było, on by miał o tym wspomnienie, nie mieliby za to Kasandra i Mortimer. Wg. mnie następnym punktem śledztwa byłoby sprawdzenie, czy jak sim zostanie porwany na jakiejś innej parceli, trzeba zobaczyć, czy jego rodzina ma to tym wspomnienie, i czy nie będą mieli simowie mieszkający tam. Ja niestety nie mam teraz zainstalowanych TS2.
![]() Cytat:
Good idea Suer zaczne szukać Ostatnio edytowane przez Liv : 07.04.2010 - 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|