![]() |
#2872 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aha sorry - mój błąd. Ale poszukaj dokładnie poradniki, coś kiedyś widziałam, że jak się zje 3 arbuzy [?] to chłopiec [?], a jak 3 jabłka [?] to dziewczynka. Coś w tym stylu
![]() Ex0ri0n - Jeżeli chodzi Ci o to, czy podczas pracy, np "Zabawa" spada - to tak, a nawet szybciej chyba, że tak jak mówił chrumek - ma cechę pracoholik.
![]() |
#2873 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jedzenie arbuzów - urodzi się dziewczynka, a jabłek to będzie chłopiec. Bliźniaczki lub trojaczki są przy słuchaniu muzyki dla dzieci i oglądaniu kanału dzieciecego.
Do pracy najlepiej iść w dobrym nastroju bo w czasie pracowania trudniej jest poprawić nastój. Oczywiście dobry nastrój w pracy wpływa na awans. Nie ma pracy bardziej bogatej w punkty życiowe, chyba że jest zgodna z cechami charakteru i celem życiowym - np. wirtuoz u muzyka - wtedy pragnienia są naznaczone takimi refleksami i bardziej punktowane. Kamis - nie bądź taki zasadnicza, nie u każdego wyszukiwarka działa ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.04.2010 - 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
|
![]()
Czas na moje pytanie
![]() ![]()
![]() |
#2875 |
|
![]()
Nie ma takiej opcji, że inne simy nas zapraszają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
|
![]()
Nigdy nie dostałam takiego zaproszenia, jedynie okazja dla gitarzysty granie na przyjęciu w biurze.
W OŻ też niby miała być imprezka z pizzą a tak naprawdę żadnej impry nie było. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Reputacja: 14
|
![]()
te arbuzy to można tak normalnie zjeść, czy trzeba np. w naleśnikach?
I to się kupuje w sklepie? A z bliźniakami nie ma problemu bo oboje mają wzmożoną płodność ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
|
![]()
Arbuzy normalnie, kupujesz w sklepie lub zrywasz. Wszystkie owoce i warzywa można normalnie wcinać wprost z plecaka. Bardzo przydatne gdzieś w terenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
|
![]()
O jaa xD. Bo gdzieś czytałam, że ktoś może nas [simów] zaprosić na imprezę :<. A jak się robi pogrzeb?
![]() ![]()
![]() |
#2880 |
|
![]()
Stypę można urządzić na telefonie ale nie różni sie zbytnio od zwykłego przyjęcia.
A jak, to niewiem, jeszcze nie robiłam stypy. Wgl jestem przeciwna stypom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|