![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
długie...? Takie jak zawsze, a nawet o wiele krótsze, bo połowa to dialogi oO
co do Twojego opowiadania- wybacz, nawet nie zauważyłam, bo oczekiwałam FS ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
Podoba mi się. Mimo ,że takie długie to przeczytałam całe, bo bardzo mnie wciągnęło. Oczywiście już przepadam za postacia Rose.Ciekawi mnie jak rozwiniesz jej wątek i oczywiście całą resztę. Czekam z niecierpliwością na następne.
![]() |
![]() |
#23 | |||
|
![]()
dobra. przeczytałam. błędy formalne:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja ocena: Powoli sie rozkręca. Podoba mi się motyw takiej patologicznej rodziny, aczkolwiek sama po cześci taką mam (ojciec pije ![]() Rose od razu przypadła mi do gustu, bo ma odwagę powiedzieć prosto w twarz swojej matce to, co powinna. Nie zadowala mnie trzecia fotka, bo szyba samochodu wszystko psuje. Podoba mi sie jak piszesz, taki lekki styl coraz bardziej w dzisiejszych czasach popularny. Problemy nastolatków, patologiczne rodziny, narkotyki i dilerzy. Lubię to. Jeśli chcesz wiedzieć, to masz stałą czytelniczkę na wieki wieków amen ![]() PZDR~Caro Edit: a zapomniałabym: 9,8/10
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Prolog:
Wydaje się bardzo ciekawy, moim zdaniem ![]() ![]() Hm, co jeszcze? Zaciekawiło mnie, ale nie ukrywam, że mogło być lepiej ![]() Spodziewaj się kolejnego komentarza w najbliższych dniach! |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
kopara na ziemiii
takkk, invis, chyba czytasz mi w myslach, wiesz? wlasciwie od dawna rozmyslam o wlasnie takim fs, grupa ludzi w wypasionej firmie, jakies przekrety, narkotyki, zabojstwa i w ogole achh, genialnie to rozegralas. nawet nie probuj nie konczyc, mowie ci juz teraz ![]() akcja bardzo mi sie podoba, jest ciekawie i intrygujaco. ladnie napisane. zdjecia - miodzio. jesli chodzi o bohaterow, juz wrecz ubostwiam Clarka i w ogole zamawiam sobie przywilej bycia jego fanka ![]() czekam na wiecejj |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Nom, robi się ciekawiej. Sytuacja zaczyna się wyjaśniać.
Podoba mi się wątek Rose (czy jej ojciec nie wygląda za młodo?) Bardzo świetne zdjęcia. Mnie właśnie podoba się te zdjęcie w samochodzie - Walker ma super minę ![]() Większych błędów nie zauważałam, a jeśli nawet, to poprawiła je Carolina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Tak ogólnie to powinnaś sprawdzać tekst po skończeniu pisania (albo dać go komuś do sprawdzenia), bo brakuje wielu interpunkcji i końcówek. A Rose wydaje mi się trochę... dziwna. Wygląda tak nierealnie na 4 zdjęciu. Jakby jej włosy i jej twarz stanowiły coś zupełnie odrębnego. I zastanawia mnie jeszcze czym zajmuje się firma Divenyx. Patrząc na plakaty w biurze Jack'a powiedziałabym, że architekturą, a z dialogu między nim, a Gaby wydaje się, że raczej handlem tkanin. A do tego jeszcze narkotyki.... Hm, wiem, że teraz pewnie nic mi nie powiesz, ale to dobrze. Będzie ciekawiej ![]() Wiem, że może komentarz nie jest bardzo wyczerpujący, ale chwilowo nie mam czasu pisać dalej. Mimo wszystko wstawiam go już teraz, bo nie chcę by stało się tak jak w przypadku twojego drugiego FS ![]() Ps. Jack ma ładną gitarę w gabinecie.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Titellè
Dziękuję, cóż,w takim razie będę musiała skracać następne odcinki, ale ten jest naprawdę krótszy od przeciętnego odcinka Heltemodiga. Carolina Cóż, widzę, że Rose zwróciła na siebie uwagę- owszem, ona również pokaże, na co ją stać, ale to wszystko w swoim czasie;> Sherlock W takim razie cieszę się, że mimo wszystko Ci się podoba. Ellie Bardzo podbudowałaś mnie tym komentarzem!xd Ale sympatią do Clarka zbiłaś mnie nieco z tropu oO Zawsze musisz być jakaś taka dziwaczna! Postaram się o jakieś ciekawe ujęcie na następny raz;p Searle Ciężko jest stworzyć faceta przed 40, żeby nie wyglądał jak starzec, załóżmy, że on się powoli starzeje;p Co do zdjęcia w samochodzie- długo czekałam, żeby uchwycić ten moment. Sanda Kochana, ja po każdym akapicie czytam całość, potem jeszcze conajmniej 3 razy, ale wiadomo, że jak ktoś zna tekst prawie na pamięć, ciężko wyłapać literówki, nie jesteś bardziej zła niż ja sama na siebie, postaram się, zwłaszcza, ze coś mi się w wordem dzieje, nie wyłapuje wszystkich błędów. Użyłam słowa 'podziemie' jako określenie 'wyjętego spod prawa', jeżeli o to Ci chodzi, a wiadomo, że niektórzy ludzie żyją w ten sposób przez całe życie, także nie widzę w tym nic zaskakującego ![]() Co do biura Jacka- jeżeli znajdziesz mi jakieś obrazy przedstawiające sposób wyrobu bawełny to zmienię i jeszcze wspomnę o Tobie w FS! ![]() Rose..tak, ona będzie dziwną postacią. Postaram się o ujęcia twarzy, co jest trudne, bo mi od nadmiaru dodatków grafika pada. Co do gitary- znalazłam niechcący w folderze i nie mogłam się powstrzymać. Divenyx jest firmą handlującą tekstyliami, gwoli ścisłośći ![]() Dziękuję Wam za komentarze, ale ubi sunt? Gdzie są wszyscy, którzy się zapoiadali przy prologu?:< |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Reputacja: 12
|
![]()
No tak, powinnam była sama o tym pomyśleć, bo mam mniej więcej to samo. Nie mogę pisać w wordzie, bo jest niemiecki i praktycznie wszystko co napiszę podkreśla mi na czerwono, a sama czytam swoje FS i też często ciężko mi wyłapać błędy. Dlatego poprawiam je zawsze na forum - tj. wklejam w odpowiedzi i wtedy patrzę, czy firefox podkreślił coś oprócz imion. No ale nieważne, nie o tym chciałam napisać:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Sandra, to masz weekend, może trochę więcej wolnego czasu xd
Reszta może też przeczyta I odcinek, bo te 6 komentarzy wygląda nieco mizernie w porównaniu do 12 z prologu:< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|