![]() |
#2941 |
Reputacja: 17
|
![]()
Podróże z tego co mi wiadomo to w Riverview tylko rodzina Jarosz ma nagrobki na swojej posesji, ale czy jest on nawiedzony? Chyba tak, bo nagrobków jest 3 lub 4. Sprawdź dom Jaroszów - on przypomina willę Ćwirór i stoi na wzgórzu.
![]()
|
![]() |
#2942 |
Reputacja: 10
|
![]()
W Riverview jest jeszcze facet, który przechowuje w domu urnę swojego guru muzycznego - taki młody, bogaty muzyk w wielkim domu z basenem, zapomniałam nazwiska, grałam nim kiedyś. No, ale jeden duch to trochę mało, żeby to właśnie ten dom uważać za nawiedzony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ok dzięki. Ale mam kolejne pytanie, a raczej problem. Już drugi raz jak klikam simką na szafe i wybieram zaplanuj strój to po wybraniu katgorii gra się zawiesza i musze restartować komputer. Wiecie czym to może być spowodowane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Guest
|
![]()
Moje pytanie to: co mam zrobić jeśli mi przed włączeniem gry pisze, że nie ma miejsca na dysku. Sprawdzałam we właściwościach dysku e (bo tam mam grę) i jest jeszcze bardzo dużo miejsca. To samo na innych dyskach. Czy może chodzic o dysk cd i dvd bo tam mam zapełniony
Ostatnio edytowane przez Balbinaxdd : 02.05.2010 - 18:36 |
![]() |
![]() |
#2945 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Gdzie zapisują się dodatki instalowane "małpką"?
Zainstalowałam fryzury, ale nie ma ich w grze a sama gra jest bardzo spowolniona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak.
Co zrobić, żeby dziecko [nie chodzi mi tutaj o wiek szkolny, ani o niemowlaka tylko o tego bobasa, co jest jak się dopiero co urodzi] się ekhem... 'wysiusiało' ? Bo klikam na ten 'mini kibelek' i nic nie ma :< Tfu, nawet kliknąć na niego się nie da :< Ten dzieciak tylko w gacie leje. Nie da się inaczej ?
![]() |
#2947 |
Guest
|
![]()
Kamis-niestety takie małe dzieci sikają tylko w pieluchę
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Reputacja: 14
|
![]()
Balbinaxdd - według mnie chodzi o dysk c. Pewnie zainstalowałaś za dużo dodatków z neta, dlatego pojawia się komunikat (mi się pojawił nawet jak zrobiłem dużo zdjęć). Sposobem jest usunięcie kilku zbędnych rzeczy, może chociaż zdjęcia lub video (możesz je przecież przenieść na inny dysk).
PS. Dysk CD to nie twardy dysk, to po prostu płyty w napędzie, tam zawsze będzie pełno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Reputacja: 17
|
![]()
Balbinaxdd - w tej sprawie chodzi o dysk c, który jest dyskiem systemowym, więc na nim nie można instalować czy mieć wielu rzeczy, bowiem tam znajdują się zapisy, bazy antywirusowe itd. jest to dysk gdzie musi być miejsce.
![]()
![]() |
#2950 |
Guest
|
![]()
czy jest jakis mod ktory edytuje drzewo genealogiczne? stworzylam sobie meza, zone i dziecko, ale zapomnialam zaznaczyc, ze to jest ich dziecko... bardzo prosze o pomoc, nie chce tworzyc tej rodziny jeszcze raz, dosc dobrze rozwinelam umiejetenosci...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|