|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Simka niedawno była dodana jako praca konkursowa na innym forum. Myślę że po ogłoszeniu wyników nic nie będzie przeszkadzało żeby ją tu zamieścić.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prezentacja tym razem nie jest zachwycająca. Zapraszam do krytyki i komentowania
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Nooo ta już o wiele lepsza
![]() Tylko nie obraź się, ale jej twarz wygląda jak brudna xd Jej ubranie ogólnie pasuje do całej scenografii/tła nie wiem jak to się nazywa.
|
|
#14 |
|
Guest
|
Jejku, zdjęcia już chyba nie mogły się wolniej ładować -_-
Ale co do simki - z pewnością lepsza od pozostałej, jednakże nadal nie jest jakąś miss Myślę, że stać cię na więcej
|
|
|
#15 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
W porównaniu do twojego debiutu ta simka jest śliczna. Jednakże ma brzydki skin, dziwne oczy i za nisko usadowione brwi.
To tyle ![]() Co do prezentacji... To jest bardzo ładna, tylko ubranie simki zupełnie nie pasuje
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Simka nr. 1:
Scenografia jest idealna, czego jednak nie można powiedzieć o simce. Jak sama słusznie zauważyłaś, nos jest po prostu brzydki, za to reszta... wcale nie jest taka zła ![]() Fakt, że wygląda jak hmmm, sucz, do tego taka, która nawąchała się czegoś niemiłego ale wygląda realistycznie. Takiego efektu nie potrafię uzykać, ale Tobie się to udało, za co masz ode mnie pochwałę.Simka nr. 2: Nic dodać, nic ująć Jest idealna i oryginalna, także realistyczna.Śliczna. Prezentacja jest naprawdę ładna. Czekam na Twoją następną pracę.
|
|
#17 |
|
|
Ta simka o niebo lepsza niż poprzednia.
Wydaje się pewna siebie i złośliwa ![]() Ma fajne włosy. Z ubraniem już nieco gorzej, ale prezentacja jest świetna. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|