![]() |
#221 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawe jakie by były choroby... Grał ktoś z was kiedyś w Theme Hospital? Tam to były czaderskie choroby! Napompowana głowa, lekarstwo - wetknąć pacjentowi igłę w głowę, tak aby pękła, a potem ją od nowa napompować do właściwych rozmiarów.
![]() No ale tak "na chłopski rozum", to powinny być jakieś choroby, skoro ma był lekarz domowy. No bo gdyby miał tylko odbierać porody to byłby położnikiem, a nie "lekarzem domowym". |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nowe otoczenie przypadło mi do gustu, wydaje się być nieco tajemnicze i bardziej realistyczne niż Sunset Valley.
Podoba mi się, że wreszcie dadzą pralki, możliwość suszenia ubrań przed domem, opcję aby można było w jednym domu zastosować dachy o różnym kącie nachylenia - dla mnie to ważne udogodnienie gdyż niezbyt radzę sobie z tym obecnym sposobem budowania takich dachów. Fajna będzie rozbudowana kariera lekarza a także detektywa czy stylisty ale brakuje mi tu w tym wszystkim gwiazd np. kariery aktora. Dodatek Kariera to moim zdaniem takie połączenie Własnego Biznesu i Czasu wolnego z TS2. Jeśli chodzi o choroby to przydałyby się. Jeśli ich nie będzie to po co cała ta dodatkowa kariera medyczna? Ja liczę na to, że pojawią się jakieś dolegliwości u simów, jeśli nie choroby to może np. skaleczenia? I ciekawi mnie czy dodadzą jakieś nowe suwaki do tworzenia simów. W WP lub którejś aktualizacji - dodali. Ostatnio edytowane przez figa : 27.05.2010 - 20:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
|
![]()
Coś mi się wydaje, że mogą nas nieco zawieźć, jeśli chodzi o te choroby. Ja to nie miałabym nic przeciwko urealnieniu gry i wprowadzeniu np. złamań. Taki sim w gipsie by musiał siedzieć, przez tydzień simowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Reputacja: 15
|
![]()
świetnie zapowiada się to nowe miasto
![]()
![]() |
#225 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Zanudziłabym się, jakby Sim musiał w domu przez cały tydzień ze złamaną nogą siedzieć o_O Ja przeciwko chorobom nie mam nic przeciwko, ale żeby to nagle się nie zrobiło, że co drugi Sim będzie chory. Bo czasem tak lubią przesadzać. A co do Luizjany, to nie widziałam jej, więc wyobrażam sobie ją bez moczarów i mgieł. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
Cóż ja też bym wolała choroby mało poważne, nie śmiertelne i takie, które nie przykują Sima do łóżka na tydzień. Oni żyją jednak dosyć krótko. Nie chciałabym, by się okazało, że pół życia Sim spędza na chorowaniu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FDMctQ0WGN8 przedsmak tego co nas czeka w grze
![]() Nowe miasto, z tego co widziałam na screenach jest imponujące. |
![]() |
![]() |
#228 |
|
![]()
Już wklejaliśmy linka do tego gameplaya...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
|
![]() Cytat:
?Już od czasów the sims 1 brakowało mi strażaka ![]() Ale gdy zobaczyłam jak ten wóz strażacki zasuwa... to po prostu... Muszę mieć ten dodatek ;D
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]()
Wydaje mi się że tym dodatkiem będzie można się znudzić. Zagrasz wszystkimi karierami, a następnie znowu szablonowa gra.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|