![]() |
#412 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie musisz go robić jak tylko sim się raz przebierze. Zbierasz tych kilka stert ubrań do kosza (tak samo jak śmieci do kosza na śmieci) i po jakimś czasie pierzesz (tak samo jak wyrzucanie śmieci). Nie ma potrzeby prać tak często
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
|
![]()
Moja simka przed chwilą zaczęła wykonywać rzeźbę z metalu, który znalazła na złomowisku i zaczęła się jarać :<
![]() |
#414 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie idę do tesco po grę. Ktoś wie ile dokładnie kosztuje?
|
![]() |
![]() |
#415 |
|
![]()
Do 90 złotych. 89,90 albo 79,90
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
|
![]()
W Tesco 89 złotych.
A ja właśnie jadę do Empiku, bo kupiłam uszkodzoną płytę :/ Jakieś pliki są uszkodzone, nie mogę zainstalować w żaden ze znanych mi sposobów. Dzwoniłam, powiedzieli, że wymienią albo zwrócą pieniądze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Reputacja: 15
|
![]()
No właśnie nie, trzeba prać tak często, bo kosz jest podzielony jakby na dwa prania. Grałam dwójką simów i się zastanawiam co to będzie jak dorośnie ich trójka maluchów.
Co do nauczyciela, to kariera wygląda tak samo jak w ts zwierzaki ![]() Wiem, że można kupować nieruchomości jak w ts2 wb. Mamy karierę ogrodnika i jak maluszek mi dorośnie, to poszukam moją simką nasionek. Szczerze mówiąc jeszcze nie mam bladego pojęcia gdzie takowe w nowym miasteczku są. Co do strażaka to bardzo mi się podoba możliwość modernizacji alarmu i wozu strażackiego. Więcej karier na razie nie próbuję, bo nie chce się zniechęcać do dodatku (w przypadku WB siedziałam na początku w Egipcie do 3 wizy i jeszcze trochę, a potem dopiero wyruszyłam na podbój reszty miejsc). W Tesco dziś kosztuje 89.90 , w dniu premiery będzie o 10 zł tańsza, jak ostatnio, ale już nie mogłam czekać tych dwóch dni ^^ Jak coś to jestem pozytywnie zaskoczona, podobają mi się nowe drzewa np. - wierzba (nie taka zielona jak w podstawce), drzewo (chyba) figowe i brzozy ^^ Ostatnio edytowane przez Shiro : 02.06.2010 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Reputacja: 15
|
![]()
Powiedzmy wrzucasz 6 takich kupek ubrań, a w koszu mieści się ich 8. Pranie robi się z 4 takich kupek, przynajmniej tak jest przy najtańszej pralce, bo na większą nie zarobiłam, a raczej zarobiłam, ale wolę wynieść simy z małej klitki i przeprowadzić je do czegoś większego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ach, jak wam zazdroszczę, też bym już grała, gdyby nie zepsuty laptop.
Co do prania to na którejś stronie promującej grę wyczytałam coś w tym stylu: "Pranie to nie obowiązek, jeśli twoje simy nie będą mieć ochoty na robienie prania to będzie dostępna opcja odświeżenia ubrania na szybko"... Ale czy tak jest to nie wiem, na początku obiecywali np. różnicę we wzroście a potem okazało się, że tego nie ma, więc nie zdziwię się gdy niektóre tego typu drobiazgi w Karierze też nie będą obecne czyli do końca dopracowane. Ostatnio edytowane przez Chloé : 02.06.2010 - 17:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|