|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra pierwszą edycję Simvision Song Contest? | |||
B&R |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Gregory Frank |
0 | 0% |
Sofia |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Już tylko kilka godzin dzieli nas od premiery pierwszej w historii adaptacji Eurowizji w wersji simowej. Koncert będziecie mogli zobaczyć na pierwszej stronie tematu bądź na moim kanale Youtube. Ja już widziałem go kilka razy i oczywiście na wstępie już mi się coś nie podoba. Chodzi o rozdzielczość. Pierwsza część, nie wiem z jakich przyczyn, nie jest w formacie 16:9. Druga już jest dobra. Już niestety nie mam czasu, aby to jakoś poprawić. Mam nadzieję, że nie będzie Wam to przeszkadzać. Co jeszcze chciałem Wam powiedzieć? Aaa już wiem. Brakuje mi jednego profesjonalnego jurora, ponieważ AniaKot, która miała nim być, do tej pory nie potwierdziła swojego udziału. Z tego powodu ja zastąpię jej miejsce. Wiem, że nie jestem profesjonalistą, ale z faktu, że sam to wszystko robiłem myślę, że mogę to teraz ocenić. Jest jeszcze jedno wolne miejsce w publiczności. Jeśli jest ktoś chętny zastąpić plesio1 to bardzo będę wdzięczny. Gdyby znalazło się więcej chętnych, przejdzie ten, kto jako pierwszy się zgłosi. To już wszystko co chciałem powiedzieć z mojej strony. Oczywiście bardzo serdecznie zapraszam na godzinę 17 i bardzo, bardzo, bardzo liczę na Wasze komentarze po obejrzeniu. Pozdrawiam serdecznie.
Niestety na tym forum nie będzie ankiety kto powinien wygrać, ponieważ nie umiem jej utworzyć! |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
@up: jeśli chcesz to zrobić w tym temacie napisz do moda/admina
![]() Jeśli w innym temacie, mogę się tym zająć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Już wysłałem, dzięki za informację
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdzie mam wysłać punktację?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Albo na adres: [email protected] albo w prywatnej wiadomości na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny, podobało mi się, że wybrałeś inne utwory niż miały być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 19
|
![]()
No powiem tak wyszlo srednio, nie bylem zachwycony ale tragedii tez nie bylo. Nie winie cie za taki stan rzeczy, bo wina glownie lezy po stronie osob ktore wyrazily chec do wziecia udzialu w tym przedsiewzieciu. Brawa dla ciebie ze pomimo tego ze te osoby nie "pojawily" sie, ty podjales sie wyzwania na nakrecenie az trzech roznych wystepow.
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Jeśli pozwolisz, to po Tylko Nas Dwoje zastanowię się nad tym projektem ^_^. Ale w TS2.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|