![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Nic dziwnego, że tak długo czekasz, bo ktoś musi być wystarczająco sławny, bo jeśli ma tylko 2 gwiazdki to nie przyjdzie, bo jest zbyt mało sławny, ale ja mam problem rozwiązany bo już od dawna mam pięć gwiazdek! A tak w ogóle, powiem wam, że swoją simką w grze mieszkam już w jednym domu 105 dni... ja nie kłamię! Kto pobije taki rekord mieszkalny
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chcecie bez żadnego wysiłku zostać sławą,mieć sławnych przyjaciół,lub podnieść swoje umiejętności to na www.shaklin.page.cx jest obraz który jest wybawieniem dla wszystkich którzy zadręczają się pytaniami jak zostać gwiazdą.Życzę Wam udanej i miłej zabawy (chyba zagram w reklamie proszku do prania :wink: ).
|
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Corny mogłabyś wkleić jeszcze jakieś zdjęcia? Te co teraz wkleiłaś są bardzo ładne. Widzicie ja mam tylko 3,5 gwiazdki, i ta baba co jest na wybiegu nigdy nie dopuści do mojego awansu. Jest okropna ta babka.
Prosze was o pomoc. ![]() |
![]() |
#54 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ja chce miec gwiazde!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Izka, jeżeli nie możesz zdobyć awansu na wybiegu dla modelek to poprostu często kożystaj ze studia nagraniowego/nagraj.A jeżeli zdobędziesz 4 gwiazdki to baba z wybiegu ędzie patrzyła na Ciebie bardziej przychylnym okiem :wink:
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"Życiowy labirynt" | martynna11 | The Sims Fotostory | 2 | 10.01.2006 15:25 |
Pamiętnik | Fizzly | The Sims Fotostory | 5 | 19.12.2004 16:36 |