![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A no właśnie. Tworząc dom dla mojej simki zabrakło mi nowoczesnych elementów, którymi dałoby się umeblować/udekorować/... jej dom.
Być może rzuciła się kiedyś komuś w oczy jedna bądź więcej rzeczy z poniższej listy? ![]() NOWOCZESNE ~ okna zajmujące całą powierzchnię ściany ~ drzmi z metalowymi wstawkami [zarówno duże jaki te mniejsze] ~ podłogi w ciemnych dcieniach brązu, czerń. najlepiej panele bądź duuże kafle. ![]() ~ pokrycia ścian - tapeta w kolorach tęczy. wszystkich. byleby nie czarny/szary/biały. [oczywiście wstawki tych kolorów mogą być.] ~ pokrycia ścian - kafelki różniaste, w różnych kolorach ~ schody. najlepiej przeszklone, białe/czarne/brązowe. ~ pokrycia ścian - cegła, najlepiej ta czerwonowawa. [wypadło mi to słowo z głowy ![]() ~ deco w kolorach brąz/czerń/biel, mogą być i inne, ale bez przesady. ~ łóżka niskie. [swoją drogą, widział ktoś gdzieś kiedyś piętrowe?] ~ fotele, kanapy. ~ kuchenne wysepki, i te drugie, no.. to też mi wypadło z głowy.. ~ wanny! koniecznie, koniecznie. ~ kwiaty - doniczkowe i 'wazonowe'. wszelakiej maści grządki NIE. ![]() ~ dziwactwa ogrodowe - cokolwiek by było - ja to chcę! ![]() GARDERROBA! ~ ubrania dla dorosłych simów - codzienne. ~ makijaż. niezbyt ostry, ale widoczny. z góry dzięki za pomoc, kiedyś w miarę mojej wiedzy odwdzięczę się tym samym. :d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
|
![]()
z tym, że co z tego, że z szukajki, skoro ja siedzę już ponad tydzień i szukam tych rzeczy i widziałam już większość. napisałam z nadzieją, że zaprezentujecie coś nowego.
ale dzięki, niektóre z tych stron się przydadzą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zawsze możesz przetłumaczyć nazwy potrzebynch rzeczy na agielski i szukać na modthesims. Tam jest wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|