![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Mój Sim zbudował Wehikuł Czasu-a nawet dwa,ale w wyposażeniu go nie ma a pojawiło mu się pragnienie wędrowania w przeszłości. Gdzie jest ten wehikuł?
Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 10.08.2010 - 14:44 |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
Saheli019- Wehikuł Czasu powinien byc w wyposażeniu rodziny.
|
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
No własnie nie ma,chociaz w komisie może go sprzedać
|
![]() |
![]() |
#225 |
Reputacja: 10
|
![]()
Saheli, na pewno nie ma go w tym 'kartonie' na pasku budowania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
Witam, ja mam taki problem ,ze nie moge zainstalowac kariery. Mam podstawke sama i jak wkladam plyte do instalacji kariery to wyskakuje mi komunikat o zrobieniu aktualizacji.Klikam ok, i pojawia sie blad i instalator samoczynnie sie wylacza...Probowalam sciagac aktualizacje najnowsze, ale tez nie dziala.Moze wie ktos jak moge to zainstalowac albo czy jest jakis patch ?? . Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Mojemu Simowi-detektywowi zniknęła z wyposażenia lupa i pobieracz odcisków palców.Wie ktoś może,skąd można to wziąć?
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 17.08.2010 - 12:18 |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Witam.
Ostatnio zainstalowałem sobie The Sims 3: Kariera i mam pytanie. Co można zrobić w komisie, bo jak tam chodzę, to jest pełno rzeźb, mebli i brak żywej duszy. |
![]() |
![]() |
#229 |
|
![]()
Klikając na sprzedawcę jest opcja 'Kup obiekty'
Wyświetla Ci się okienko, co inni simowie mogą Ci sprzedać, Ty możesz sprzedać swoją np. rzeźbę.
![]() |
#230 |
|
![]()
EDIT: już wiem! ^^"
Trzeba nacisnąć na podłogę(zwykle wyświetla się wtedy opcja 'podejdź tutaj') i pokaże się "szukaj duchów"! Ale zostawię ten opis,jakby ktoś miał podobny problem ![]() Mam pytanie co do łowcy duchów... Mam sima, który osiągnął już któryś-tam poziom tej kariery i może wyszukiwać zjawy. Podobno. Nie pojawił mi się żaden sprzęt do tego, nawet tego podstawowego zbieracza zjaw nie ma on w swoim plecaczku... Póki co nie było problemu, bo jak były zjawy wystarczyło najechać na nie myszką i wypędzić czy tam egzorcyzmować przedmioty... Ale teraz koleś ma "znaleźć duchy" w jakimś domu, to się chyba nazywa niepokojąca obecność czy jakoś tak... I pojechał do tego domu i nic! Nie mogę nic zrobić, żeby zaczął ich szukać, sama nigdzie ich nie widzę, a on tylko chce sobie oglądać TV w tym domu... Uf. Przepraszam. Troszke sie rozpisałam. W każdym razie - wiecie może, o co chodzi? Czy powinnam mieć jakiś specjalny sprzęt do wyszukiwania duchów i gdzie go znaleźć? A jeśli nie, to jak zmusić sima do szukania ducha? P.S. Kiedy awansował była informacja, że otrzymuje jakiś-tam sprzęt, ale w ekwipunku nic nie było... Ostatnio edytowane przez Fatumka : 20.08.2010 - 11:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|