![]() |
#11 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie:
- konkurs wydaje siê bardzo ciekawy, plus lubiê prace w grupie. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz: -ca³± seriê The Sims 2 oprócz wydania ¶wi±tecznego. 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz: -robiê dosyæ dobre zdjêcia w grze -tworzê ciuchy w warsztacie -w miarê dobrze piszê to chyba tyle ![]()
|
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie- Bardzo interesuj±cy konkurs. Lubiê prace zespo³owe, potrafiê siê dogadaæ z lud¼mi, mam do¶æ wolnego czasu, wywi±zujê siê ze swoich zadañ.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz- The Sims 3, The Sims 3 Wymarzone Podró¿e, The Sims 3 Kariera, The Sims 2, The Sims 2 Nocne ¿ycie, The Sims 2 Osiedlowe ¿ycie (obecnie zainstalowane) 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz- potrafiê, a raczej lubiê tworzyæ simów. Na grafice znam siê ¶rednio, ale najprostsze rzeczy umiem zrobiæ. Robiê ca³kiem niez³e zdjêcia w grze. Czasem piszê jakie¶ historyjki. |
![]() |
![]() |
#13 |
Sk±d: pomorskie
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? bo jestem tu 6 lat i mi sie cos nalezy oraz chcialabym wziac w udzial w tym jakze zapierajacym dech w piersi konkursie
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? sims gwiazda, sims 3 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? jestem nefre, mistrz ciuchow w polsce i dobrze znana na swiecie, pracowalam dla simsecrets! potrafie zbudowac domek (sic!), mam wyczucie stylu chcialabym byc w grupie ziemia, gdyz czuje duchowe powiazanie
Ostatnio edytowane przez ebola : 30.08.2010 - 02:48 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? bo jestem tu 6 lat i mi sie cos nalezy - ja tez, a poza tym mam duzo wolnego czasu i chetnie wezme udzial w tej grze =d mam nadzieje ze wiekowo nie odstaje >D
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? the sims 3 + wa + ambitions 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? pisze dosc dobre historie (stare fotostory pod nickiem Sesca =d), robie ladne simy i zdjecia. takze budowanie to raczej nie jest moja mocna strona, ale literacko i graficznie +! chcialabym byc w druzynie ZIEMI bo prowadzi ja centa ktora lubie i w ogole ziemia to moj zywiol, wiec astrologicznie przyniose im szczescie! z gory dzieki! |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Bo bardzo podoba mi siê konkurs , jest ciekawy i chce chocia¿ raz wystartowaæ w jakim¶ konkursie ^^ Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The sims 2 Zwierzaki Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Wed³ug mnie i nie tylko to robie bardzo ³adne i fajne domy . Simyy te¿ mi fajnie id± . Chce byæ w grupie woda :]] |
![]() |
#16 |
Sk±d: Polska
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Lubiê prace zespo³ow±, poza tym ten konkurs jest inny ni¿ wszystkie zorganizowane do tej pory na forum i zapowiada siê, ¿e bêdzie bardzo ciekawy. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS3, TS2 ze wszystkimi dodatkami do Czterech pór roku w³±cznie, oraz akcesoria Na ¶wiêta. 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Tutaj mogê siê tylko pochwaliæ budowaniem domów, oraz wystrojem wnêtrz. Mam te¿ do¶wiadczenie w montowaniu filmów, aczkolwiek nigdy nie eksperymentowa³am z simowym videostory.
#17 |
Sk±d: ...
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Zapowiada siê fajna zabawa i praca w grupach te¿ jest ¶wietna ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Aktualnie zainstalowane: The Sims 2: NS, N¯, WB, CPR, P, O¯. Aha, jeszcze Na ¦wiêta. 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Mogê wykazaæ siê kreatywno¶ci± ![]() Chcia³bym byæ w grupie Liv ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ekhm, taka mala uwaga - nie piszcie, co macie NIEZAINSTALOWANEGO jezeli nie macie zamiaru tego instalowac, bo potem przy dzieleniu na kategorie nie wiem co z tym zrobic.
|
![]() |
#19 |
Sk±d: Kielce
|
![]()
To mo¿e i ja siê zg³oszê...
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? Konkurs wydaje mi siê ciekawy, o tematyce mnie interesuj±cej. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3, Kariera, Nowoczesny Apartament, Wymarzone Podró¿e 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Ca³kiem spore umiejêtno¶ci literackie (szczególnie w kierunku pisania opowiadañ, choæ wiersze te¿ mi jako-tako wychodz±). Domki bardzo lubiê budowaæ w simsach, a w po³±czeniu z Alt'em wychodz± nawet ³adnie, szczególnie ogrody. Simami siê nie bêdê chwaliæ, bo choæ umiem ich zrobiæ nawet ³adnych, to jednak nie jest to moje ulubione zajêcie i bez jakiego¶ szczególnego powodu nie chce mi siê ich ³adnie wykonaæ. Zdjêcia umiem robiæ w simsach ca³kiem-ca³kiem, szczególnie widoki lub simowe miny. Je¶li chodzi o kierunek graficzny - osobi¶cie nie mam zbyt du¿ych umiejêtno¶ci, je¶li chodzi o rysowanie w komputerze. Za to na kartce rêcznie wychodz± mi ca³kiem fajne rysunki. To tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
1.chcê wzi±æ udzia³ poniewa¿ trochê mi siê nudzi a konkurs jest naprawdê ¶wietny
2.the sims 3 bez ¿adnych dodatków 3.potrafiê budowaæ domy, tworzyæ simów oraz robiæ zdjêcia z gry chcia³abym siê znale¼æ w grupie wody |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|