|
|
#22 |
|
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Chcia³bym wzi±æ udzia³ w tym konkursie, poniewa¿ pozwala to na lepsze zapoznanie siê z lud¼mi w danej grupie, na nieco "bli¿sze", ale nadal "dalsze" znajomo¶ci. Mo¿e byæ to naprawdê fantastyczn± zabaw± dla wszystkich tych, którzy siê zg³osili. Poza tym praca zespo³owa jest najwiêkszym plusem "Czterech ¯ywio³ów"(przynajmniej dla mnie), gdy¿ samemu ciê¿ko by³oby podo³aæ wszystkim konkursowym zadaniom. Drug± tak± inn± zalet± jest bardzo ciekawa i oryginalna nazwa ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Aktualnie na komputerze mam zainstalowane The Sims 3, The Sims 3 Wymarzone Podró¿e, The Sims 3 Nowoczesny Apartament 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Umiem budowaæ domy, ogó³em umiem "byæ" architektem ; dekorowaæ wnêtrza ; dosyæ dobrze robiæ zdjêcia w grze(chocia¿ to bardziej zale¿y od mojego nastroju) ; z tworzeniem Sima nie mam problemów, wiem co by³o, jest i bêdzie modne edit@: Chcia³bym byæ w grupie z Liv(powietrze) edit2@: musia³em dwa razy zedytowaæ, bo zamiast przynajmniej napisa³em bynajmniej =.= zapomnia³em te¿, ¿e ogó³em "jestem" architektem c= Ostatnio edytowane przez d¿in. : 31.08.2010 - 00:06 |
|
|
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|