Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 30.08.2010, 14:53   #21
Mixliarder
Guest

Domy¶lnie Odp: Cztery ¿ywio³y - zg³oszenia

1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz*?
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz**?

1.Chcê wzi±æ udzia³ gdy¿ konkurs wygl±da bardzo przekonuj±co,mam du¿o wolnego czas,³atwo dogadujê siê z lud¼mi
2.The Sims 2 wszystkie dodatki i akcesoria Impreza
3.Uwielbiam budowaæ domy mam smyka³kê do tego,lubiê robiæ zdjêcia z gry szczególnie sim± w ró¿nych sytuacja,czêsto piszê wiersze w szkole pare razy wygrywa³em konkursy ,tak¿e nawet dobrze mi idzie wymy¶lanie historii.

Pragn±³bym znale¿æ siê w grupie Ognia (opiekun: Nargynen)
gdy¿ tego opiekuna bardzo lubiê(uwielbiam )i ³atwo
umiem siê z nim dogadaæ

Ostatnio edytowane przez Mixliarder : 30.08.2010 - 17:34

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 30.08.2010, 21:16   #22
d¿in.

P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10

Chcia³bym wzi±æ udzia³ w tym konkursie, poniewa¿ pozwala to na lepsze zapoznanie siê z lud¼mi w danej grupie, na nieco "bli¿sze", ale nadal "dalsze" znajomo¶ci. Mo¿e byæ to naprawdê fantastyczn± zabaw± dla wszystkich tych, którzy siê zg³osili. Poza tym praca zespo³owa jest najwiêkszym plusem "Czterech ¯ywio³ów"(przynajmniej dla mnie), gdy¿ samemu ciê¿ko by³oby podo³aæ wszystkim konkursowym zadaniom. Drug± tak± inn± zalet± jest bardzo ciekawa i oryginalna nazwa
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
Aktualnie na komputerze mam zainstalowane The Sims 3, The Sims 3 Wymarzone Podró¿e, The Sims 3 Nowoczesny Apartament
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz?
Umiem budowaæ domy, ogó³em umiem "byæ" architektem ; dekorowaæ wnêtrza ; dosyæ dobrze robiæ zdjêcia w grze(chocia¿ to bardziej zale¿y od mojego nastroju) ; z tworzeniem Sima nie mam problemów, wiem co by³o, jest i bêdzie modne

edit@: Chcia³bym byæ w grupie z Liv(powietrze)
edit2@: musia³em dwa razy zedytowaæ, bo zamiast przynajmniej napisa³em bynajmniej =.= zapomnia³em te¿, ¿e ogó³em "jestem" architektem c=

Ostatnio edytowane przez d¿in. : 31.08.2010 - 00:06
d¿in. jest offline  
stare 30.08.2010, 23:09   #23
Marian...

Sk±d: Miasto ¦wiêtej Wie¿y

I ja siê zg³aszam.

Poniewa¿ od d³u¿szego czasu nie mogê siê zmusiæ do jakiejkolwiek ambitniejszej dzia³alno¶ci na forum, a ten konkurs jest dla mnie bardzo konkretnym powodem, by bardziej siê zaktywizowaæ. Poza tym nie spotka³em siê jeszcze z pomys³em pracy grupowej. To z jednej strony zmusza do dzia³ania, bo dzia³a siê pod presj±, ka¿dy jest w du¿ym stopniu odpowiedzialny za sukces grupy, a z drugiej strony takie rozwi±zanie zdejmuje z ramion ciê¿ar tych zadañ, w których nie jeste¶my najmocniejsi...
I wa¿ne jest dla mnie od¶wie¿enie w³asnego wizerunku na forum, bo ostatnimi czasy nieco podupad³...

W tym momencie dysponujê: Sims 2 + Na studiach + Nocne ¿ycie + Osiedlowe ¿ycie.

Jakie umiejêtno¶ci posiadasz?

Z pewno¶ci± budowa domów, placów, centrów handlowych i ogrodów. Ogólnie wszystko, co zwi±zane z architektur±. Szczególnie cenn± dla mnie umiejêtno¶ci± jest budowanie, b±d¼ co b±d¼, zgrabnych bry³. A i z wnêtrzami chyba nie jest najgorzej...
Poza tym mogê siê przydaæ w robieniu zdjêæ, a chocia¿ w fotografowaniu do fs do¶wiadczenie mam zerowe, to czujê siê na si³ach stworzyæ co¶ ciekawego, od kilku osób us³ysza³em pochlebne komentarze w tym wzglêdzie.
Dzie³ literackich spod mojej rêki jeszcze nie ujrzeli¶cie, ale te¿ co¶ tam potrafiê. Mówiê tu wy³±cznie o opowiadaniach, wiersze odpadaj± w przedbiegach.
Nie wiem czy to przydatna informacja, ale ca³kiem przyzwoicie rysujê, szczególnie architekturê i wszelkie formy geometryczne. Trochê siê tego uczy³em.
To chyba wszystko.

Aaaa...
Nie mam zastrze¿eñ co do grupy, do której mam przynale¿eæ, wolê podporz±dkowaæ siê woli O¶rodka Decyzyjnego...

Ostatnio edytowane przez Marian... : 30.08.2010 - 23:13
Marian... jest offline  
stare 30.08.2010, 23:11   #24
Paka

Sk±d: Pi³a

1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie - jest to pierwszy (jak dla mnie) konkurs , w którym móg³bym siê pokazaæ i popracowaæ w grupie. Nowy pomys³ - konkurencje miezy grupami, ¶wietnie siê zapowiada
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz - TS2, Na Studiach, Nocne ¯ycie, W³asny Biznes, Podró¿e, Osiedlowe ¿ycie, Kuchnie i ³azienki, IKEA, M³odzie¿owy styl, Rezydencje i ogrody, TS3 ale aktualnie na komputerze nie mam ¿adnych zainstalowanych, ale mój problem i pytanie opisa³em w drugim temacie
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz - sprawdzam siê w budowaniu domów, mam zamiar tak¿e sprawdziæ siê w tworzeniu ¶wiatów, narazie nie mogê , poniewa¿ sprzêt na to nie pozwala (ale jeszcze miesi±c musze wytrzymaæ), choæ nie by³o nic wspominane o CAW w tym konkursie.
Paka jest offline  
stare 31.08.2010, 18:26   #25
Adrianus

Sk±d: Pi³a

1.Chcê wzi±æ udzia³ w konkursie poniewa¿ pomys³ jest ciekawy i strasznie siê nudzê wiêc z chêci± pomogê jednej z grup.
2.Posiadam The Sims 2 i The Sims 2:Na Studiach,Nocne ¯ycie,W³asny Biznes,Zwierzaki,Cztery Pory Roku,Podró¿e,Czas Wolny i Osiedlowe ¯ycie.
3.Potrafiê budowaæ ca³kiem ³adne domy oraz projektowaæ ciekawe wnêtrza.(niestety nie potrafiê robiæ w ogóle zdjêæ w TS2.

Chcia³bym byæ bardzo w grupie wody.(opiekun: Björk)
Adrianus jest offline  
stare 01.09.2010, 19:57   #26
Horsez

Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta

Ja te¿ siê zg³oszê.
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? Chcê wzi±æ udzia³ w konkursie, poniewa¿ jest to dla mnie nowe a z pewno¶ci± dosyæ ciekawe do¶wiadczenie. Mam nadziejê ¿e pomogê mojej grupie, ¶wietnie siê przy tym bawi±c.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz ? Posiadam : The sims 3 , The sims 3 Kariera.
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Uwielbiam pisaæ, umiem pisaæ opowiadanie , wiersze ogólnie dobrze czujê siê w sprawkach literackich.
Proszê o rozpatrzenie mojego zg³oszenia.
stare 03.09.2010, 21:14   #27
Chryzantem Z³ocisty
Guest

Bo lubiê takie konkursy,prace dru¿ynowe i wszelkie mo¿liwo¶ci kontaktów towarzyskich na forum (oczywi¶cie lans i chwa³a te¿ siê licz±,ale o tym chyba nie muszê wspominaæ?)
A napiszê - The Sims 3 + Kariera + Wymarzone Podró¿e
Stylista wnêtrz w The Sims,malowanie i ubieranie simów,pisanie opowiadañ,krótkich historyjek z mora³em i artyku³ów pe³nych ironii. (oraz inne umiejêtno¶ci,o których wie tylko mój ch³opak)

Oczywi¶cie ¿e chcê i¶æ do Diab³a,aczkolwiek Liv te¿ jest ciekaw± propozycj±

stare 04.09.2010, 16:42   #28
Mizia
Guest

Posiadam a¿ zbyt du¿o wolnego czasu, a praca w grupie brzmi bardzo interesuj±co. Ciekawa jestem nowych do¶wiadczeñ
The Sims 2 + wszystkie dodatki oficjalne (bez tzw. akcesoriów wprowadzaj±cych nowe obiekty), The Sims 3
Tworzenie simów (stylizacja), pisanie opowiadañ, robienie zdjêæ w grze

stare 06.09.2010, 15:15   #29
Chloé

Reputacja: 11

Ale du¿o zg³oszeñ! Mo¿e te¿ uda siê za³apaæ...

Sama idea konkursu jest bardzo ciekawa, chyba jeszcze nie by³o czego¶ takiego na forum. Chcia³abym wzi±æ udzia³, gdy¿ ju¿ widaæ, ¿e bêdzie to ¶wietna kreatywna zabawa po³±czona ze zdrow± rywalizacj±, mo¿liwo¶æ odkrycia talentów i dobry sposób na zabicie nadmiaru nudy obecnej przy rekonwalescencji, któr± w³a¶nie przechodzê. Poza tym nie mia³am jeszcze okazji uczestniczyæ w ¿adnym z forumowych konkursów i bardzo chcia³abym spróbowaæ, a ten jest naprawdê ciekawy i godny zaanga¿owania.

Wszystkie wymienione w profilu s± obecnie zainstalowane.

Literackie, robienie zdjêæ, obs³uga prostych programów graficznych, tworzenie domów i simów - na ¶rednim poziomie. Miewam nietypowe pomys³y

Czujê siê duchowo zwiazana z ¿ywio³em Wody, ale przynale¿no¶æ do grupy jest spraw± drugorzedn±, bo tak naprawdê liczy siê tu dobra zabawa.
Chloé jest offline  
stare 07.09.2010, 20:52   #30
Miku-Chan

Poniewa¿ znam grê sims2 i chcialabym wykazac sie wiedza na ten temat ^^
Narazie sims 2, Czas qwolny, CPR ale wiem du¿o na temat innych dodatków
Wymy¶lam fajne historie i filmy kiedy¶ tworzy³am jeden ale nie wysz³o
dlatego ¿e, nie dzia³a³ mi program ale mam bardzo dobrze rozwiniêt± wyobra¼niê.

Chcia³abym byæ w dru¿ynie wody.. lub ziemi ale róbcie co uwa¿acie za s³uszne.. wybór nale¿y przecie¿ do was ^^
Pozdro ;**
Miku-Chan jest offline  
Zamkniêty Temat

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46.