![]() |
#12 | |
Guest
|
![]()
Zacznę bardzo nietypowo, bo od prysznica
![]() ![]() ![]() W kuchni faktycznie trochę za bardzo naciapane, no ale dosyć umiejętnie, więc nie będę się już czepiał. Chociaż nie ukrywam, że lepiej by to wyglądało, gdyby było bardziej czystko ![]() ![]() ![]() ![]() No więc: Jak już ktoś zauważył, na drzewie wisi bardzo ciekawa huśtawka ![]() Podsumowując: Bardzo, bardzo dobra "przeróbka"! 12/10 EDIT: Ale długie to ![]() ----- Cytat:
![]() Liv edit: weź nie twórz podtekstów, co?! xDD Nie taki burdel miałam na myśli! Sh edit: Ale teraz już taki xD Ostatnio edytowane przez Sherlock : 06.09.2010 - 20:47 |
|
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Plakaty w oknie: Też mi nie pasowały, ale nie chciałam dodawać już firanek, byłyby jedyne w całym domu xd. Nie mam zbyt wielu sensownych! Prisznic: Bardzo możliwe, że jest źle ustawiony, ale jak gram na kody i mebluje mieszkania to zawsze mam z nim problem. Szczególnie jak wejscie nie jest dobrze oznaczone, to mogiła w moim przypadku. No i dziękuję za wysokie noty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hm... Powinnam chyba zacząć od bałaganu. Moim zdaniem wszędzie będące rzeczy to podczas prezentacji coś zbędnego. Gdyby tych dwoje mieszkańców domu chciało go sprzedać, to czy pozwoliłabyś wejść kupującym do budynku w takim 'bajzlu'?
Druga rzecz, która mi się rzuciła w oczy... Gdyby nie w/w bałagan w domu byłoby bardzo pusto. Wyraźnie widać, że nie masz czym zapełnić przestrzeni domu. A teraz po kolei: Bryła i ogród - przede wszystkim brakuje mi zdjęcia tylnego tarasu w całości, jakby z ogrodu na taras. Ze zdjęciem byłoby o wiele lepiej oceniać. W każdym razie, bryła praktycznie nie została zmieniona. Za to ogród... tu mam mieszane uczucia. Wydaje się, że jest tam dużo roślin, ale to tylko pozory. Przede wszystkim, więcej krzewów wokół oczka wodnego. Naokoło wody jest bardzo mało roślin, co wygląda niesamowicie sztucznie na tle obrośniętego trawą i drzewami reszty ogrodu. Druga rzecz, to wszechobecne kamieniste pokrycie terenu... Okropnie wygląda. Środek: Salon - podczas prezentacji wydaje się zapełniony po brzegi, jednak dopiero na rzucie widać, jak mało jest tam rzeczy. Wszystkie meble są poustawiane po kątach, co nieładnie wygląda. Sam dywan na środku od razu by zmienił wygląd pomieszczenia. Ba, wystarczyło by ustawić kilka rzeczy pod kątem i od razu wyglądałoby estetyczniej. Kuchnia/Jadalnia - bałagan! To aż kuje w oczy. Poza tym nic bym nie zmieniła. Łazienka - mam dziwne wrażenie, że gdyby postawić pralkę pod kątem i zabrać te rzeczy z podłogi to umywalka by się zmieściła. Poza tym jest okej. Sypialnia - sama się sobie dziwię, ale nie mam jej nic do zarzucenia. Idealna. No, może zamiast gazet na podłodze ja dałabym stolik, ale ogólne wrażenie jest dobre. I mam do ciebie pytanie. Wiesz może, skąd masz drzwi i okna, których użyłaś w domu? Jeśli tak, to proszę o link albo choćby nazwę strony, z której pobrałaś, spróbuję wtedy sama odszukać. Ogólna ocena: 4+ - wszechobecny bałagan sprawia nieprzyjemne wrażenie. Ciasna łazienka bez umywalki. Pusty salon, na siłę zapełniony po kątach. Nieco dziwny ogród. To wszystko robi swoje. Mam nadzieję, że moja ocena jest subiektywna i sprawiedliwa. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|