|
|
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#31 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 11
|
![]()
Zgloszenie wysz³o trochê d³ugie, wiêc zmniejszy³em czcionkê.
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? Przede wszystkim dlatego, ¿e jestem fanem "adventure reality shows" (Survivor - Ryzykanci / Wyprawa Robinson, Agent itp.). Cztery ¯ywio³y Maj± "posmak" tego typu widowisk. Przy czym czujê, ¿e rywalizacja tutaj by³aby bardziej fair, nie na ¶mieræ i ¿ycie, a dla dobrej zabawy, chocia¿by dlatego, ¿e uczestnicy dzia³aj± w grupach i nikt nie zostaje wyeliminowany. Bycie czê¶ci± czego¶ takiego sprawi³oby mi wielk±, wielk± rado¶æ. Mo¿e brzmi trochê sztucznie, ale piszê, jak jest ;) Ponadto konkurs jest chyba najbardziej ekscytuj±cym spo¶ród tych, które powsta³y do tej pory. Zapowiada siê co¶ ¶wietnego. Móg³bym te¿ poznaæ niektórych u¿ytkowników forum bli¿ej, co jest oczywi¶cie plusem 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS2 i wszystkie dodatki/akcesoria oraz TS3 i TS3: WP 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Pisanie opowiadañ, krêcenie videostory, aran¿acja wnêtrz/budowanie, tworzenie simów - w kolejno¶ci od najmocniejszych stron, do trochê s³abszych, ale nadal w zasiêgu moich mo¿liwo¶ci. Opiekunów dru¿yn nie znam, w sumie przydzia³ nie mia³by znaczenia (byleby siê tylko dostaæ, co nie xD), ale w razie czego - najbli¿szy jest mi ¿ywio³ wody, a co za tym idzie, ogieñ to ca³kowicie nie moja bajka. |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Sk±d: z Ksiê¿yca
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 21
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Chcia³bym spróbowaæ moich umiejêtno¶ci, poza tym po moim s³abym, a raczej znikomym ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? -> profil 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Ca³kiem nie¼le (i bardzo to lubiê) budujê i dekorujê domy, trochê gorzej z simami i robieniem zdjêæ, ale czasami mam fajne pomys³y na opowiadania. W programach graficznych jestem noga :/ (oprócz painta nie mam ¿adnego xD). |
![]() |
![]() |
#33 |
Sk±d: クラクフ
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Konkurs wydaje siê bardzo interesuj±cy, chcia³a bym spróbowaæ w nim swoich si³, i wspomóc któr±¶ z grup. Wydaje mi siê, ¿e dziêki temu konkursowi uczestnicy z¿yli by siê ze sob± i na forum panowa³a by mi³a atmosfera. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2, The sims 2 Nocne ¯ycie, The sims 2 W³asny Biznes, The sims 2 Podró¿e, The sims 2 Cztery pory roku, The sims 2 Czas wolny, The sims 2 Osiedlowe ¿ycie. + w razie co mogê zainstalowaæ akcesoria. 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Wed³ug mnie nie¼le wychodzi mi projektowanie domów. Chcia³a bym nale¿eæ do Ziemi poniewa¿ opiekunem jest foda-se która kocham <SERCE> . Uwielbiam jak piszê do mnie na gg bo zawsze mi poprawia humor <tañcze> .
#34 |
Sk±d: Spod oka mistrza i ³uku amora
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Bo my¶lê, ¿e jest to co¶, co prze³amie rutynê na tym forum, fajnie jest zaanga¿owaæ siê w taki projekt. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2: Podstawowe, Na studiach, nocne ¿ycie, w³asny biznes, podró¿e, czas wolny, zwierzaki 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Podobno robiê niez³e zdjêcia, ale bardziej pasuje mi pisanie, mogê te¿ tworzyæ simy. Chcia³abym byæ w dru¿ynie ziemi, bo jest to mój ¿ywio³, zodiakalny i z charakteru te¿ pasuje;p |
![]() |
![]() |
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|