![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
Znalazłam w sieci, że można pobrać miejsce, gdzie parkuje ten wóz z jedzonkiem http://dino.drealm.info/den/denforum...hp?topic=297.0 (link w pierwszym poście) - wynika więc z tego, że nie można go wstawić na parcelę bezstresowo.
Po pobraniu tego powinnaś móc kupić miejsce parkingowe dla jedzonka (fajnie brzmi) i co jakiś czas będzie tam parkowac to auto. Co jakiś czas, nie non-stop. Wyciąg z jednego forum pod pytaniem "Where I could find food cart?" " i saw it on the road and followed it because it goes to different spots throughout the day" (zauważyłam je na drodze i śledziłem ponieważ to jest w różnych miejscach w ciązgu dnia <tłumaczenie luźne, jakby ktoś inglisza nie znał) Tutaj z kolei możesz kupić autko na stałe. (link w pierwszym poście pod obrazkiem) http://www.customsims3.com/smf/index.php?topic=3043.0 Mam nadzieję, że nieco pomogłam tym razem ![]()
nie wiem kiedy będzie koniec świata, ale na pewno go przegapię. All hail the hypnotoad! Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 05.11.2010 - 20:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Wapmirencjo dzieki za autko,ale klub bedzie tylko z miejscem parkingowym dla niego-ten hak tez znalazlam,w kazdym razie bardzo mi pomoglas za co bardzo Ci dziekuje
Kamis wpisz sobie kod testingcheatsenabled true,kliknij z SHIFT na skrzynke pocztowa i sprawdz ile zarabia na tym najwyzszym poziomie,po czym wroc na swoj poziom kariery,wsio |
![]() |
![]() |
#293 |
|
![]()
Dziękuję Ci ilona, nie wiedziałam o tym sposobie.
I dzięki Wampirencja, przyda się ![]()
![]() |
#294 |
|
![]()
da sie jakos wywolac okazje? jesli tak to jak? chodzi mi o pkt osobistosci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Matko, jak mnie te metra denerwują
![]() Jest jakaś możliwość usunięcia ich? ![]()
![]() |
#296 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tego co wiem, nie da się wywołać okazji. Trzeba po prostu odbierać telefony i czekać. Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie te okazje pojawiają się bardzo często, tyle że simy mają po trzy gwiazdki. Dodam, że zdobycie tych trzech gwiazdek było bardzo łatwe. Brat mojego sima był gwiazdą czwartego poziomu, a mój sim zaprzyjaźnił się z nim, co nie było trudne ze względu na więzy krwi, i od razu zdobył te trzy gwiazdki. Teraz zdobywanie kolejnych gwiazdek nie jest już na szczęście takie łatwe.
Myślę, że swobodnie możesz je usunąć w edycji miasta. Nie sprawdzałam tego co prawda, ale wiem na pewno, że metro można sobie "zbudować", a jeśli można zbudować, to i usunąć. Faktycznie metro jest trochę irytujące. Mój sim wracając z imprezy, z jednego z tych wypasionych domów na wzgórzu, część drogi jechał taksówką, a później przesiadł się do metra. Stracił przez to więcej czasu na podróż, a trzeba zauważyć, że nawet samą taksówką bardzo długo jechał. Zdarzyło się też, że moje simy, wybierając się na imprezę do sąsiedniego wieżowca, nie poszły na pieszo, ale pojechały taksówką. Było naprawdę blisko, więc nie wiem, czy to objaw zwykłego lenistwa i wielkomiejskiej maniery czy też takie z nich gwiazdy, że na pieszo chodzić im nie przystoi ![]()
![]() |
#297 |
|
![]()
Jest taka cecha do kupienia za punkty aspiracji "oportunista" (chyba?) - wtedy wyskakuje ich więcej. Chyba wpisanie kodu testingcheatsenabled true i kliknięcie na budynek może "wywołać" sztucznie okazje w tej lokalizacji, ale nie jestem pewna gdzie to wyczytalam i moze cos pominęłam.
Co do metra - wsadziłam simowi motor do plecaka to nim jeździ bez udziału metra.
![]() |
#298 |
|
![]()
wyskakuja u mnie te okazje ale nie za czesto i malo pkt dodaja, jeden sim ma 4 gwiazdki a drugi 3, i ciezko to zapelnic tzn ten pasek zeby zdobyc kolejna gwiazdke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie zbereźne pytanie, hyhy.
Moja simka ma marzenie życia : Mistrzyni romansów. Czyli musi zaliczyć pięciu różnych typów w pięciu różnych miejscach ;D. Tyle co z panami nie będzie problemu, to nie mam żadnego pojęcia o miejscach. 1.Łóżko 2.Wanna 3.Winda 4. - 5. - podejrzewam, że jedno to będzie auto, ale jeszcze go nie zdobyłam to się nie przechwalam wiedzą, ale drugiego nie umiem już zlokalizować ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
@up wydaje mi się, że chodzi o kilka różnych parcel.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|