![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak jest się sławą (własnie to odkryłam) to warto gryźć ofiary tylko u niej domu, jeśli tam nikogo nie ma prócz tego sima, lub u siebie w domu. W przeciwnym razie następnego dnia jest informacja "Sim XYZ kogoś pobił!" a to wpływa negatywnie na reputację +3 dniowe obniżenie motywacji sima (Zażenowanie).
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
moje obydwie wampirki podczas robienia ćwiczeń się nie męczyły.
nie wiem czy to norma u wampirów,ale czasami się przydaje ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Wampirze dzieci bardzo szybko się uczą. W około 7-8h można nauczyć się dowolnej umiejętności na max. Ale już dorosłe wampiry uczą się wolno...
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
I trzeba jeszcze dodać że wampiry zamiast ulubionego jedzeni mają ulubioną grupę krwi czy raczej grupę plazmy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wampirzy bar?! To ja już oślepłam bo nie widzę nic takiego.http://forum.thesims.pl/images/smilies/confused.gif
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Wampirzy bar to 'plazma 501' i jak się nie mylę to jeszcze 'przybytek walusia'
![]() |
#19 |
|
![]()
Mam pytanie i byłabym wdzięczna za odpowiedź... Jak wiecie nie gram wampirami, ale ponieważ zapis ciągle mi się psuje i ciągle muszę przenosić moją rodzinę do nowej wersji Bridgeport, no to ciągle muszę kasować te wampiry... Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ale mam tutaj listę wampirów, z którymi zaczyna się gra w Bridgeport. No i trójki z nich nie mogę znaleźć... Może ktoś z Was wiedziałby gdzie mieszkają. Bo ja ich ciągle sztucznie dodaję do rodziny i usuwam spod edycji miasta. Może dlatego gra mi się ciągle psuje. No więc ta rójka zbiegów to:
Erika Talon Brigida Hemlock Flo-Flo Chique A gdyby ktoś był ciekawy listy wampirów oprócz tych trzech kobiet, oto oni... Wogan, Belisama, Morrigan Hemlock Merrick Beau Vladimir Schlick William Fangmann Elvira Slayer Niewielu, prawda. Zabawne, że już po pierwszej nocy gry w Bridgport jest ich jeszcze raz tylu. Mam na to moda, działa, więc po oczyszczeniu miasta z wampirów już się nie odradzają. Jakby ktoś wiedział gdzie mieszkają te 3 kobiety, to proszę o info. Ja przeszukałam całe miasto. Oni mieszkają głównie jako współlokatorzy innych rodzin, więc trudno ich namierzyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Anie_1981, u mnie ta Brigida Hemlock jest barmanką w Jasnocie. Może u Ciebie także będzie, jak tak to poprostu dodaj ją do rodziny testingiem[...] i ulecz. Pozostałych dwóch wampirzyc na oczy nie widziałem, ani żadnego Williama Fangmanna.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|