|
|
#361 |
|
Guest
|
ok dzieki
chociaz i tak nie umiem zrobic ladnego basenu... Mam nastepne pytanie, mianowicie moja simka poznala sima i chcialabym zeby byli para. Mam dostepne opcje pocałuj, bara bara itp, ale nie moge zaproponowac stalego zwiazku czy tez wprowadzenia do domu ktos wie dlaczego i co z tym zrobic?
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Reputacja: 10
|
Musisz tak długo te akcje stosować z 'romantycznych' aż w końcu sim będzie uważał Twoją simkę za 'niezwykle atrakcyjną'
|
|
|
#363 |
|
|
Tylko, że bara-bara pojawia się właśnie wtedy, gdy Simy są dla siebie "niezwykle atrakcyjni". Może mają cechy "niechętny do związku"?
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
Guest
|
tak jak anie pisze, oni sa juz dla siebie "niezwykle atrakcyjny". Moja simka nie ma takiej cechy, a sim nie wiem.
|
|
|
|
#365 |
|
|
Aa to sorry.
Też tak miałam w jednym zapisie. Mieli na maxa, niezwykle atrakcyjny i był tylko zauroczony. Niestety ale potrzebna był nowa gra
|
|
|
#366 |
|
Guest
|
sim "unika zobowiazan" i co nie bd sie chcial z nikim zwiazac? oni juz strasznie dlugo sie znaja i nic ;/
|
|
|
|
#367 |
|
Guest
|
możesz kupic nagrodę szczęścia życiowego kryzys wieku średniego i zmienic mu cechy
|
|
|
|
#368 |
|
Guest
|
albo kodem testingCheatsEnabled on
![]() @down - no właśnie to napisałam xD Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 09.11.2010 - 19:46 |
|
|
|
#369 |
|
Guest
|
Albo wpisać kod testingcheatsenabled true i kliknąć na Sima trzymając SHIFT i wyskoczy ci opcja Modyfikuj atulane cechy czy coś takiego. Dzieki temu możesz zmienić cechy Sima za kazdym razem.
|
|
|
|
#370 |
|
|
Kurde nie mam pojęcia jak zrobić takie baseny, co jest obok pokoju, i wstawione są okna, jest napisane, że sufit za nisko
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|