Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.05.2004, 17:15   #181
anez
Guest

Domyślnie

W końcu mogę pokazać mój domek (a właściwie jeden z wielu) można go nazwać wymarzonym, bo właściwie wszystkie domy które buduję są w pewnym sensie wymarzone - takie w których sama chciałabym mieszkać

Ten który tu się znajduje jest urządzony w nowoczesnym stylu, funkcjonalny, kolorowy - dla 3-osobowej rodziny
Oto on

widok na kuchnio-jadalnio-salon

kuchnia z jadalnią

łazienka

sypialnia rodziców

ogród

widok na pokój dziecka, łazienkę i kawałek przedpokoju (piętro)

miejsce do nauki i Orlando na ścianie

ulubione miejsce rodziców

cały domek (tył)

cały domek (przód)

wejście - bardzo mi się takie coś podoba - jeśli kiedyś będę miała swój własny dom tak sobie go obsadzę roślinkami

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.05.2004, 17:22   #182
Eveline
Guest

Domyślnie

Fajny domek Zwłaszcza podoba mi się wejście, bo lubię dużo zielonego Zaraz Cię na PW wypytam o parę rzeczy

stare 24.05.2004, 18:30   #183
anez
Guest

Domyślnie

ja uwielbiam urządzać ogrody (tu tego nie widać) ale niektóre są (tak myślę) naprawdę piękne - może je też niedługo pokarzę

stare 25.05.2004, 16:44   #184
Kumagoro
Guest

Domyślnie

Lubię duże nieregularne domki z tarasem i basenem, oraz wielkimi ogrodami i stawkiem z rybami.

stare 25.05.2004, 20:04   #185
Janet
Guest

Domyślnie

Bardzo ale to bardzo podobają mi się wasze domki marzeń, szczególnie autorstwa Vegi (zwłaszcza, że od niedawna zapałałam obsesją do średniowiecznych i wiktoriańskich czasów- biję pokłony - twoje domy są po prostu fantastyczne! Bardzo podobają mi się również domy Eveline, Megi, FaJnej, Lilu, anika20, Justy a także anikarpik

Wogóle całą frajdę mam gdy tworzę jakiś nowy domek, gdy znów daję się porwać szałowi urządzania wnętrz, zwłaszcza kiedy jest tyle cudnych dodatków a ja chciałabym naraz wszystko wpakować do jednego domku
W zasadzie to każdy tworzony przeze mnie domek to jakby domek moich marzeń, a ich forma jest uzależniona od nastroju w jakim się aktualnie znajduję - posiadam kolekcję domków Wampirów, orientalne, afrykańskie ostatnio zapałałam miłością do wiktoriańskich i średniowiecznych domków i zamków, w kolekcji znajdą się także nowoczesne domy Ale przy waszych cudeńkach ja mogę się tylko schować

stare 26.05.2004, 19:46   #186
anez
Guest

Domyślnie

No dobra domy marzen już były - a teraz będzie dom z ogrodem marzeń
(z uwagi na ilosć zdjęć podzielę go na dwa - ta druga część bedzie później)

ogólny widok na dom i ogród

ogródek z bliska - niektórym może się wydać on nieco "naciapany" ale mi się bardzo podoba - full kfiatusków to jest to co tygryski lubią najbardziej

tyle na razie

stare 26.05.2004, 20:57   #187
FaJnA
Guest

Domyślnie

Anez rzeczywiście masz talent do robienia pięknych ogrodów Z niecierpliwością czekam na następną czesć

stare 27.05.2004, 01:11   #188
Eveline
Guest

Domyślnie

A teraz mój kolejny domek ... mam nadzieję, że i ten wam się spodoba

Jutro wkleję resztę ...
Dobranoc

stare 27.05.2004, 11:11   #189
anez
Guest

Domyślnie

spoko chata cos w moim stylu i jest ta śliczna fontanna bardzo mi się jeszcze podoba ta altanka ze smokiem z czerwonym kryształem i wejście bardzo fajne

stare 27.05.2004, 11:43   #190
Nana
Guest

Domyślnie

Expresowa podróż przez epoki...

~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania