![]() |
#181 |
Guest
|
![]()
W końcu mogę pokazać mój domek (a właściwie jeden z wielu) można go nazwać wymarzonym, bo właściwie wszystkie domy które buduję są w pewnym sensie wymarzone - takie w których sama chciałabym mieszkać
![]() Ten który tu się znajduje jest urządzony w nowoczesnym stylu, funkcjonalny, kolorowy - dla 3-osobowej rodziny Oto on ![]() widok na kuchnio-jadalnio-salon ![]() kuchnia z jadalnią ![]() łazienka ![]() sypialnia rodziców ![]() ogród ![]() widok na pokój dziecka, łazienkę i kawałek przedpokoju (piętro) ![]() miejsce do nauki i Orlando na ścianie ![]() ![]() ulubione miejsce rodziców ![]() cały domek (tył) ![]() cały domek (przód) ![]() wejście - bardzo mi się takie coś podoba - jeśli kiedyś będę miała swój własny dom tak sobie go obsadzę roślinkami ![]() ![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Fajny domek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
ja uwielbiam urządzać ogrody (tu tego nie widać) ale niektóre są (tak myślę) naprawdę piękne - może je też niedługo pokarzę
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Lubię duże nieregularne domki z tarasem i basenem, oraz wielkimi ogrodami i stawkiem z rybami.
|
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Bardzo ale to bardzo podobają mi się wasze domki marzeń, szczególnie autorstwa Vegi (zwłaszcza, że od niedawna zapałałam obsesją do średniowiecznych i wiktoriańskich czasów
![]() ![]() Wogóle całą frajdę mam gdy tworzę jakiś nowy domek, gdy znów daję się porwać szałowi urządzania wnętrz, zwłaszcza kiedy jest tyle cudnych dodatków a ja chciałabym naraz wszystko wpakować do jednego domku ![]() W zasadzie to każdy tworzony przeze mnie domek to jakby domek moich marzeń, a ich forma jest uzależniona od nastroju w jakim się aktualnie znajduję - posiadam kolekcję domków Wampirów, orientalne, afrykańskie ostatnio zapałałam miłością do wiktoriańskich i średniowiecznych domków i zamków, w kolekcji znajdą się także nowoczesne domy ![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
No dobra
![]() ![]() (z uwagi na ilosć zdjęć podzielę go na dwa - ta druga część bedzie później) ogólny widok na dom i ogród ![]() ![]() ogródek z bliska - niektórym może się wydać on nieco "naciapany" ale mi się bardzo podoba - full kfiatusków to jest to co tygryski lubią najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tyle na razie ![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Anez rzeczywiście masz talent do robienia pięknych ogrodów
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()