![]() |
#801 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, nie przeczytałam wszystkich 80-ciu paru stron, więc nie jestem pewna, czy taka sytuacja już była, ale napiszę.
Ja mam problem z Opieką Społeczną. Miałam kiedyś taką rodzinkę, no mniejsza z nazwą, powiedzmy Nowak. Była tam dorosła Simka (Anna), matka 3-ki dzieci (w wieku dzieci z podstawówki) : Adriana, Ewy i Poli. O ile Ewa i Pola się bardzo dobrze uczyły (miały 5, 6), to Adrian miał najniższe oceny. No i oczywiście po pewnym czasie przyjechała opieka społeczna i wzięła mi wszystkie dzieci, nawet te dobrze uczące się. Natomiast zupełnie odwrotnie miałam w drugiej rodzince (Konopa). Było tam małżeństwo (Maja i Piotr) oraz ich dwójka dzieci w wieku szkolnym: Damian i Bartosz. O ile Damian się źle uczył, o tyle Bartosz dobrze. Bo ja w ogóle Bartosza "promowałam"... ![]() Nie wiem, co o tym myśleć. Rozmawiałam sobie kiedyś z moją znajomą i ona powiedziała, że Opieka Społeczna zabiera jej tylko te dzieci, które się źle uczą. Ale ona ma znowu taki w grze błąd (chyba błąd...?), że jak jakiemuś Simowi odbiorą dziecko, to nawet, jak mu się URODZI jego własne, to od razu przyjeżdża O.S. i maleństwo zabiera... Jak to jest u Was? Edit: mam jeszcze jedno pytanie: U Diny Ćwir (zd. Kaliente) mam 2 psy dorosłe, różne płcie. Dina jest opiekunem i dla jednego i dla drugiego psa i także pupile się bardzo lubią. (Wszyscy mają 100/100 i 100/100) Otóż problem jest taki, że nie mam opcji na żadnym psie "Postaraj się o szczeniaka z...". Jedyną komendę, którą mam to "Komenda...-> 1. Baw się; 2. Baw się z [imię drugiego psa]. Psy nie są nauczone żadnych innych komend. Mam 2 budy (te najdroższe) i nie wydaje mi się, żebym czegoś potrzebnego do "psich zalotów" nie miała. Teraz zaczęłam się zastanawiać, czy mam na pewno suczkę i psa, ale na 99,5% tak. Czy ktoś mi może poradzić? Ostatnio edytowane przez nitroglicerynka : 13.11.2010 - 14:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Guest
|
![]()
A ja zapisuje gre kiedy simsy poszły spać to póżniej wchodze a moja simka jest duche i po chwili pojawia sie komunikat: Beata umarła na innej parceli powruci na miejsce swojej śmierci jako duch.wyszłam bez zapisywania. Wyprowadziłam rodzinke, simka jest simką wychodze potem wchodze a ona jest duchem. Tylko ona tak ma. Czyżby jedna z niewidocznych rodzin np: Próbuwka zaprosził simke do siebie i wywołał pożar lub inną przyczyne śmierci beaty? Warto dodać że lubiłam tą simke.
Ostatnio edytowane przez Kalinka : 18.11.2010 - 11:57 |
![]() |
![]() |
#803 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Kalinka - to częsty błąd gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Guest
|
![]()
A c zrobić żeby simka wciąż była ale jako simka a nie duch.
|
![]() |
![]() |
#805 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wskrzesić.
Sposoby były podane na forum, wystarczy poszukać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Reputacja: 10
|
![]()
oo, to były pierwsze dni jak grałam w simsy:
zaprosiłam do domu jakąś dziewczynę i jak miałam ją zaprosić do środka to odeszła. chciałam zadzwonić do niej, ale ona nagle przyszła. i tak w kółko, aż w końcu jak chciałam ją zaprosić to kiedy zadzwoniła dzwonkiem nie mogłam na nią w ogóle kliknąć -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Guest
|
![]()
Ostatnio do mieszkania mojej Simki wpadł ten Najstarszy Kapulet z Werony i nie dość, że ją obudził to jeszcze spoliczkował ! xD
A najlepsze jest to, że go w ogóle nie znałam (tzn. moja Simka) ani w ogóle z nim nie rozmawiałam ... :wacko: |
![]() |
![]() |
#808 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
A nie patrzyłaś prdtem przez lunetę? bo j tak to go pewnie podglądałaś ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Guest
|
![]()
Ja w miłowie miałem rodzinkę(małżeństwo i dwa małe dzieci) i codziennie wieczorem mi do domu wbiegał(bez pukania i dzwonienia) Mortimer Ćwir i ciągle obrażał moją simkę. Jak ten chuligan śmie wchodzić mi do domu bez pukania!? I czego on ode mnie chce
|
![]() |
![]() |
#810 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zapewne simka używała teleskopu i podglądała Mortimera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|