![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może sprawdź Dashboardem z mts, czy pliki nie maja błędów. Mi się kiedyś bardzo Simy cięły, a okazało się, że połowa dodatków packages miała jakieś błędy. Wystarczyło kazać Dashboardowi je naprawić. Nie skasował żadnego dodatku ale coś tam naprawił. Co ileś nowych dodatków z neta sobie sprawdzam czy nie trafił się jakiś wadliwy. Ostatnio miałam wadliwy samochód. Naprawiłam go i jest OK. Nic mi się nie tnie, tylko czasem się gra wyłączy. O i od 1 w nocy do 2 mi się lekko tnie, nie mam pojęcia dlaczego. Ale poza tym na wydajność gry nie narzekam. Tylko te bugi...
EDIT: No i niestety ale mój nowy zapis w Bridgeport zaczął się psuć, tak jak stary. Minęły dwa Simowe tygodnie mojej gry i Bardowie mają te same problemy co zawsze. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.11.2010 - 18:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Wychaczyłem kolejny błąd, otóż polega on na tym, że gra głodzi wszystkie wampiry, których nie kontrolujemy. Przykładowo, gra zagłodziła/wysuszyła
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 28.11.2010 - 20:54 |
![]() |
![]() |
#293 |
|
![]()
Przyłączam się, ja też chcę ich udusić. Tyle bugów nie miała chyba żadna gra w historii. I może się powtarzam ale piszcie ludzie maile do Pomocy Technicznej, oni nic Wam nie pomogą, ale przynajmniej wyślą te dane o błędach do EA i może coś z tymi błędami zrobią w łatkach. Ja myślałam, że jedną łatę wydadzą i będzie spoko, ale przy tylu błędach, jakie ma ten dodatek to chyba będą potrzebne ze 3 łaty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Hmmm, jak dla mnie to oni nigdy nie naprawiają najbardziej palących błędów, tylko takie, o których często nie miałam pojęcia, że istnieją :]
|
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Fakt... Jak ja nieraz czytam co poprawia któraś łata, to połowy z tych błędów nie miałam i często właśnie nie wiedziałam, że istnieją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Można zrobić tak, żeby zebrać te wszystkie błędy i wysłać je w jednym raporcie.
|
![]() |
![]() |
#297 |
|
![]()
Tak... nie byłoby głupie. Tylko jak to z sensem zorganizować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
To zróbmy może tak. Jeśli zgodzi się anie, lub nie wiem kto, ktokolwiek, to wysyłam do niej/niego pw, z wszystkimi błędami jakie nam się zdarzają. Ta osoba zrobi listę, wstawi tutaj i wszyscy ją wyślemy do ea games. Może być?
![]() Tylko do kogo wysyłamy? Anie zgadzasz się ? ![]()
![]() |
#299 |
|
![]()
mnie wnerwia samochod lokaja, ktory caly czas stoi pod domem mojej simki i jak przyjezdza autobus szkolny czy samochod z pracy to stoi i trabi -.-
![]() |
#300 |
|
![]()
a czy jeśli nie ma się zainstalowanych dodatków innych ( tylko samą pods.) to gra pójdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|