![]() |
#301 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Karta obsługuje Pixel shared 2.0, ale czy Ts3 będzie na niej chodzić w miarę płynnie na najniższych to nie jestem pewien.
|
![]() |
#302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem, na święta marzą mi sie The Sims 3 ale nie jestem pewna co do wymagań sprzętowych, a szczególnie chodzi o kartę graficzną NVIDIA GeForce 210. Szukałam na różnych stronach internetowych i wszędzie pisze co innego. Wolę sie upewnić czy warto je kupować żeby później nie żałować. Parametry mojego komputera:
Procesor: Pentium(R) Dual Core CPU E5400 2,70 GHz O pamięć sie nie martwię bo mam dużo ![]() Nie bardzo wiem co jeszcze napisać jeśli jakieś informacje będą potrzebne to napisze. Serdecznie proszę o pomoc, z góry dziękuje. //Kowalino:post przeniesiony do odpowiedniego tematu Ostatnio edytowane przez Wielebny : 05.12.2010 - 17:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Mod emeryt
|
![]()
No karta graficzna rzeczywiście będzie stanowiła problem.
Przeglądając testy tej karty to wygląda na to, że zapewnia o wiele gorszą wydajność, niż mój leciwy Gf 8600gt 512mb. Trudno jednoznacznie stwierdzić jak będzie wyglądała wydajność na ts3, może jakiś forumowy tech-ekspert się odezwie i wyrazi swoją opinie na ten temat. Procesor jest wystarczający by grać nawet na wysokich w ts3. Podaj tylko jeszcze ile posiadasz pamięci Ram.
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 05.12.2010 - 17:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Wydaje mi się, że na tej karcie graficznej gra nawet nie odpali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Mod emeryt
|
![]()
No cóż średnia cena karty w necie (100zł) chyba mówi sama za siebie.
Według mnie gra powinna odpalić, skoro karta osiąga 20FPS na najniższych ustawieniach graficznych w Crysis'a (według testów) Ale ładnej grafiki to się nie spodziewaj.
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
Jeżeli mam kartę graficzną : NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X . To ts3 mi pójdą czy nie .? Ajeżeli nie to co mam zrobić?
Z góry dziękuję za odp. ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
|
![]()
Pamięć (RAM) mam 3.00 GB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Mod emeryt
|
![]()
zaczarowana1995:
Aż się zacząłem zastanawiać czy na takiej karcie ts2 w ogóle odpali ![]() Nie ma najmniejszej możliwości by ts3 na tym układzie graficznym odpaliły. Co masz zrobić ? Powiedziałbym, że wymienić kartę graficzną, ale zapewne reszta podzespołów Twojego komputera jest równia stara co karta graficzna, więc nie widzę innej możliwości jak zakup nowego kompa. A obecną kartę możesz jedynie np. do muzeum technologii oddać. alicja271998 Więc ram również nie będzie stanowił problemy. Wygląda na to, że musisz jedynie kartę graficzną wymienić (np. taki geforce 9600, bądź 9800gtx będzie adekwatny dla tego zestawu komputerowego, tak sądzę przynajmniej.)
![]() |
#309 |
|
![]()
Serdecznie dziękuje, natomiast w poniedziałek dowiem sie dokładniej co do tej karty graficznej bo kolega pożyczy mi The Sims 3. Jeśli gra zadziała to dam znać.
Nie odzywałam sie bo kolega sie spóźnił i przyniósł we wtorek, gra instalowała sie dosyć długo jakieś 30 minut ale zainstalowała sie, działa, jedyny problem jest taki że spowalnia sie obrót kamery przy przyspieszaniu czasu. Na stronie startowej gra mnie powiadomiła że nie może odnaleźć karty graficznej zgodnej z grą więc jakość może być niezadowalająca ale to i tak nie odzwierciedliło sie w grze. Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc. Ostatnio edytowane przez Liv : 17.12.2010 - 17:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie
![]() Procesor: Intel Core i3 540 System operacyjny: Windows 7 Home Premium Karta graficzna: nVIDIA GeForce GT240 Pamięć RAM: 4 GB Pojemność dysku: 500 GB czy Procesor: Intel Core i5 650 System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64 bit Karta graficzna: ATI Radeon HD5570 Pamięć RAM: 4 GB Pojemność dysku: 640 GB Pytam szczególnie o kartę graficzną ![]() Dzięki za pomoc i wesołych świąt ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|