![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam. Chciałabym zaprezentować wam moich simów.
Może skromnie wszystko opisuję, ale wiadomo, o co chodzi, więc do rzeczy ![]() LOUISE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ALIA ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz chyba lepiej ![]() Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 20.10.2010 - 12:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
oooo nie, za male zdjecia. zedytuje posta jak juz poprawisz
![]() EDIT: Louise Bleeee, nie lubię tych włosów. Są nieładne i widać jakieś białe poświatki (pośladki,lol xd). Brzydki kolor oczu, maxisowe brwi, kształt oka też jakiś kosmiczny ![]() Alia Znowu jakieś dziwne włosy-jajecznica. Fuuu. Nieładne zdjęcie w kwiatkach. Jeśli już, to powinny być na całej powierzchni zdjęcia, bo dziewnie wyglądają takie kwadraty. Z tego co udało mi się zobaczyć jej twarz powiem, że: ma ładny makijaż, może z wyjątkiem eyelinera; miłe tęczówki; brzydkie brwi; z lekke przydługi nos. to tyle ![]()
![]() I can feel your heartbeat under your black, black leather In your gateway call, boy take me away forever Ostatnio edytowane przez pensivelane : 27.10.2010 - 15:15 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no chyba żartujesz, mamy oceniać simkę jak dajesz takie małe zdjęcia? haha dobre : )
|
![]() |
#4 |
|
![]()
skapnęłam się teraz, o rozmiarze [to akurat moja wina] i jakości zdjęć!! przepraszam wszystkich bardzo, już edytuję
![]() tak to jest jak się małej diablicy komputer zostawia :< |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Loise - centarlne zbliżenie.... x.x No, ale widzę że ma maxisowe brwi, i maxisowy kształt twarzy. Nienaturalne oczy i całkiem niezły makijaż, ale nie pasuje do jej delikatnej urody.
Alia - OMFG, centralne zbliżenie, ja jej nie widzę x.x
#6 | |
|
![]()
Taa, Maxisowskie brwi i kształt twarzy to już mój [niestety] nawyk.
OK, nast. postaram się zrobić lepsze zdjęcia, ale fotografem niestety nie jestem, a że już kolejną turę porobiłam, ale przed przeczytaniam twojego posta, to może też nie będzie to dzieło sztuki. Dodam później. EDIT. no i dodaję taką blondi i jakąś rudą : brwi maxisowskie i kształt twarzy mniej więcej też CYNTHIA ROWLEY ![]() ![]() ![]() tak od tyłu ![]() jakby makro: ![]() ![]() i od góry takie CUŚ : ![]() MARYLIN KELLER specyficzna osóbka z niej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Najmocniej przepraszam za kratki na większości zdjęć!!!! ![]() Cytat:
jajecznica xd z tymi kwiatami, no to masz rację, ale inaczej nachodziłyby na jej pasztetowatą gębę. ;p Ostatnio edytowane przez lithium : 27.10.2010 - 16:04 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Cynthia czemu ona leży z butem w tym stawie!?
![]() ![]() Marlin tez nie jest zla, ale mi cos nie pasuje - jeszcze nie rozgryzlam co. nie podobają mi się usta: są jakby wąskie i do tego zbyt grube wargi. ładny kolor włosów. nie pasuje mi puder... ogolnie zwalilas wszystko kratkami ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Już mam nowe simki do zdjęc.
Ale ty czasem coś od dawna obiecanego Pensi ![]() Moż lekko Maxisowskie, ale nast. już na stówę bd better. Nie pytaj czeu tylko 4 foty -.- Otóż rodzinę usunęłam przed zrobieniem sesji ze zwierzakami ;< ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero teraz się skapnelam, jakie robie pasztetowate simy -.- Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 16.12.2010 - 20:12 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
DEDYKACJA
![]() do ilosci zdjeci ok, nie bede sie czepiac, ale znasz moje zdanie ;p podobaja mi sie fryzury z coolsims, ale maja to do siebie, ze najlepiej prezentuja sie na 'pelnych' twarzach u simek. przy pociaglych poteguja efekt tramwaju. u simek (obydwu) nie podobaja mi sie usta i oczy... nosy maja takie same a'la rekin/pirania. i te ciuchy xd sciagnij sobie z jakis azjatyckich stron np. janita's world! robisz simy w warsztacie czy w bodyshopie? bo jesli w tym drugim, to zajrzyj do warsztatu, wiecej fajnych opcji do modelowania
![]() |
#10 |
|
![]()
Umm, nawet nie wiedziałam :<
Ale caaaały downloads wywaliłam >D Moje postanowienie, to nie ściągaC. GRA TYLKO Z MAXISEM ale na kolejną prez., bd usiala cos sciagnac, bo og. nie ma zadnych ubran ani fryzur :< ale ja cb nie moge, wciąz ryję xd |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|